5. Kolo Roma - Udine

Už jsem začínal být nervózní

Potřebujem hned znova vyhrát. O víkendu máme derby. Dajeeee

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Daje!

Musí to být tři body. Minule jsem neviděl, tak snad to teď bude dobrý.

HugoBoss27 napsal:
Vzhledem k neděli s lácijem důležitý match :danko:
I bez neděle, i když chápu, co chceš říct

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

scr

Musej zabrat. Ego máme veliké, teď ještě ty výsledky

Sent from my iPhone using Tapatalk

masterhunter napsal:
Čtvrtek 23.9. 20:45 !

Zakládám já, takže zpět na vítěznou vlnu. Daje!

No to bych ti radil! :D Za ty roky, co tu jsem, je pověrčivost tohohle webu hodně vysoko a já taky nemám rád, když se vybočí od nějaký tradice a pak se prohraje. :D Prostě když fandíš týmu, jako je AS Řím, tak musíš věřit ve vyšší moc, aby se něco vyhrálo. :D

Dal bych to Patrício - Karsdorp, Mancini, Smalling, Ibanez - Cristante, Veretout - Pérez, Pellegrini, El Shaarawy - Abraham

Ibanez na beku určitě nebude. Jinak Romanews předpokládá návrat Mikiho do základu, já bych klidně zkusil jeho s Faraonem rotovat levá/pravá.

ROMA (4-2-3-1): 1 Rui Patricio, 2 Karsdorp, 23 Mancini, 6 Smalling, 13 Calafiori; 17 Veretout, 4 Cristante; 11 Pérez, 7 Pellegrini, 77 Mkhitaryan; 9 Abraham.
A disp.: 67 Fuzato, 63 Boer, 24 Kumbulla, 19 Reynolds, 3 Ibanez, 65 Tripi, 8 Villar, 22 Zaniolo, 42 Diawara, 14 Shomurodov, 92 El Shaarawy, 21 Mayoral.
All.: José Mourinho

BALLOTTAGGI: Zaniolo-El Shaarawy-Pérez, Ibanez-Smalling
INDISPONIBILI: Spinazzola (rottura del tendine d’Achille sinistro), Vina (distorsione al ginocchio)

Calafiori je tiež hrôzostrašný, lenže sa mu to zatiaľ toleruje, lebo je odchovanec. Vytiahol by som zo záhrobia Santona. V časoch, kedy je na bekoch dokopy cca jeden a pol futbalistu sa, podľa mňa, nie je na čo hrať.

danko10 napsal:
Calafiori je tiež hrôzostrašný, lenže sa mu to zatiaľ toleruje, lebo je odchovanec. Vytiahol by som zo záhrobia Santona. V časoch, kedy je na bekoch dokopy cca jeden a pol futbalistu sa, podľa mňa, nie je na čo hrať.

Tak má 19rokov, že ano.

Bruntix napsal:
danko10 napsal:

Tak má 19rokov, že ano.

Jasné. Na druhú stranu to vnímam v kontexte toho, že je s áčkom tretí rok a momentálne je v pozícii dvojky, čiže si pri kalendári, aký Rím má, zahrá dosť.

Klasický konzervativní Mou. Dokonce i ten Ibanez místo Smalla hraje.

Roma-Udinese, le formazioni ufficiali
UFFICIALE ROMA (4-2-3-1): 1 Rui Patricio, 2 Karsdorp, 23 Mancini, 3 Ibañez, 13 Calafiori; 17 Veretout, 4 Cristante; 22 Zaniolo, 7 Pellegrini, 77 Mkhitaryan; 9 Abraham.
A disp.: 67 Fuzato, 63 Boer, 24 Kumbulla, 19 Reynolds, 6 Smalling, 65 Tripi, 42 Diawara, 11 Pérez, 14 Shomurodov, 92 El Shaarawy, 21 Mayoral.
All.: José Mourinho

Calafiori u toho gólu vypadal, že to bude jeho poslední sprint v životě. Jsem jenom čekal kdy to s ním sekne.
Mame převahu. Díky bohu, protože v obraně jsme zase šílení. S tim se musí v zimě něco udělat

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk