Mick napsal:
Trener je na odpis to je jasne.
Najviac som ale znechuteny pristupom hračov. Už dlho som nevidel aby si hrači takto nevažili tento dres. Aj De Rossi ktory asi jediny maka povedal po zapase že nato aby porazili Bolognu nepotrebuju na lavičke Guardiolu.
Trenera neobhajujem ale nepači sa mi že v klube nie je nikto kto by "odmenil" takyto pristup hračov.
Jak jsem už jednou psal. DiFru nemusíš obhajovat, já ho neměl rád snad nikdy, ale výsledky byly, tak co. Jenže co se z toho týmu stalo ? Odešel Radja, Kevin, Alison. Tihle tři hráči byly podle mě nejenom dobří po fotbalové stránce, ale taky byly osobnosti v kabině. Kdo přišel místo nich ? Mladí hráči, bez zkušeností, i když fotbal asi hrát umí, tak to není všechno. Podle mě je možná víc jak 30 % toho co předvedeš na hřišti v hlavě. Příklad za vše - Schick. Fotbalista špatný nebude, věřím že to v něm je. Pak nedal gol ke konci zapasu s Juve, když šel sám na Gigiho. Potom se na něho slehla kritika, a co se tak stane s klučinou, když přijde jako nejdražší hráč historie AS ? Je na dně a teď ho ten krypl ani nepošle na trávník. Věř mi, že když ho prodaj za nějakou směšnou sumu, tak bude dávat jeden gol za druhým. Na druhé straně je Edin - všichni víte jak ho miluju. Borec kterého když sleduju, tak se pořádně ani nerozběhne a když ztratí balon, tak stojí a diví se. Když dával goly, tak jsem držel hubu. Ale ted skoro nevystřelí na branku (je mi jasné, že se od těch šancí nějak musí dostat) a podle mého názoru by si měl hačnout na lavku, aby doprdele už zjistil, že není neohrožený a začal se zase snažit. To samé v bledě modrém je Manolas a Fazio (toho bych nechtěl ani na lavce). Teď když nad tím přemýšlím, tak ona ta obrana bude taky kámen úrazu ... Sorry za slohovku, já jsem fakt kurevsky nasranej.