5. kolo, Benevento-Roma

Další pohodovej zápas na rozehrání, který potřebujem.
Nejslabší je Strootman, fakt že jo. Myslím, že je dost reálné, že vypadne ze základu, odkud ho k Danimu s Ninjou vytlačí Pellegrini.

Largo napsal:
Cengizovi bych gol hodne pral. A do druhy pule klidne misto Dzeka Defrel, at si zahraje taky na hrotu.

To sem taky chtěl napsat + to o Kevinovi cis napsal predtim

Me u Gonalonse něco chybí ...je to nějaké divné...v druhé půli Dzeko-Defrel,Stroot-Gerson,Fazio/JJ-Moreno

Mě se teda naopak Gonalons hodně líbí...přihrávka před druhým gólem na Perese byla geniální, navíc celkově ty jeho přihrávky jsou šikovný. Mě se dneska líbí :Ok:

Paráda, skvělej Džeko, i když je to jen Benevento. Takovej zápas je potřeba. A dost možná fakt v základu natrvalo Pellegrini místo Strootmana. Zatím se mu nedaří nic kromě nošení pásky. Bruno Peres dneska poměrně jistej, Gonalons parádní. Jeho fotbalový cítění, super :pipp:

Gerson! Těším se na něj. Eště jeden z dvojice Moreno - Defrel.
Líbí se mi, kdy a jak Difra střídá :Ok:

DAJE ROMA ! :danko: Benevento je najslabsie muzstvo v historii SERIE A a dnes to bol skor trening ... mame momentalne dobry los a zbierame potrebne bodiky,teraz doma zvladnut udinese .Pelegrini do zakladu,kevina mam velmi rad ,ale momentalne patri na lavicu.

Dobře Peres, Gonalons, Džeko, Kolarov s prstem v nose.

Slabej Kev. Taky slabší Under, ale nedělal bych z toho vědu, takový El Sha byl taky nevýrazný.

Oproti tomu začátku soutěže mi poslední zápasy příjde, že to Di Fra trošku vysunul a ta díra mezi zálohou a útokem není tak velká.

Včera jsem viděl záznam a úplně v pohodě za 3 body, škoda jen Dzeka že jich nedal více jinak v sobotu bych ho nechal na lávce ať odpočine