5.kolo atalantka x Rim

Ten přechod na 3-4-2-1 se vůbec nepovedl. Strašidelný. Vrchol všeho byl, když tam se zraněním Spinazzoly dal Jesuse a držel tenhle systém dál, i když vůbec nefungoval. Obludné. Doufám, že ho to už nikdy nenapadne.

Zasloužená prohra bohužel nebyli jsme nic schopni vytvořit,napadali nám beky a byla otázka času kdy nás potrestají,protože pár chyb prostě za zápas uděláme.Plus dnešního zápasu Smalling hrál dobře bez chyby a Dzeko jinak se mi nikdo nelíbil bo ten fotbal byl strašně ustrašený nahrávky pořád dozadu a když už tak jen nakop prostě bez středu hřiště tak snad příště za tři body

tak toto bola strasna tragedia,uplne bez zaujmu,bez zivota .Atalanta zasluzene 3 body...po gole v minulom kole z 94 minuty sa dnes totalne posereme a absolutne ziadny risk ani futbal,,prehravame a my si vzadu nahravame s kludom loptu :zed: som sklamany :zed: :zed:

pasta napsal:
fotbal byl strašně ustrašený nahrávky pořád dozadu a když už tak jen nakop prostě bez středu hřiště tak snad příště za tři body

To je prostě tím rozestavením, jak píšu. 7 defenzivních a 3 ofenzivní hráči.
Naprostý opak toho, co hrál doteď. Proto píšu, že doufám, že už ho to nikdy nenapadne.

od kedy prisiel Fonseca, kazdy druhy rozhovor rozprava o gurazi a on tam posle za Spinazzollu Juana Jesusa!!!
doma s Atalantou za stavu 0-0 v druhom polcase!!!

tento zapas bol jeden z urcujucich pre celu sezonu.

Proste nepochopím, jak je možný, ze u toho prvního gólu máme 3 stopery a Kolarova, ale v pohybu je jen jedinej, Smalling.
Nepochopil jsem dnešní sestavu, respektive proč furt trvá na 4-2-3-1, když je jasný, ze Zaniolo a Mchitarjan nejsou hrací do tohohle rozestavení na kridla. Dneska mě hrozné stval bohorovně hrající Dzeko, kterém chce všechny akce rozjíždět, když je má zakončovat.
Štve mě, jak hrací Atalanty drou, makaj a běhají i za ztraceným balónem, zatímco my gestikulujem a stojime, bez agrese a pohybu. V období od 80. minuty si to pinkame jak kdybysme vedli o tři góly.
A štve mě Florenzi v módu běžce s jednou klickou. On snad nemá žádný fotbalový myšlení? Vezme balon, běží nebo ho nakopne do haje. Když Atalanta odkopava míče, vždycky je to cíleně na někoho z útočníků.

Smalling naprosto perfektní, abych nebyl úplně negativní.
A je fakt, ze Atalanta v tomhle složení hraje kolik, tři roky? To proste musí bejt znát...

jedine pozitivum Smalling bol ako zviera a hned na uvod si ziskal Olimpico,mozno nebude az taky traged...

Právě prohrát se může a ještě párkrát prohrajeme, ale kurva doma 0:1od 80 min si tukame na své půlce místo, aby jsme se hnali za vyrovnáním !!! Kurva já doma zuřil

Largo napsal:
Proste nepochopím, jak je možný, ze u toho prvního gólu máme 3 stopery a Kolarova, ale v pohybu je jen jedinej, Smalling.
Nepochopil jsem dnešní sestavu, respektive proč furt trvá na 4-2-3-1, když je jasný, ze Zaniolo a Mchitarjan nejsou hrací do tohohle rozestavení na kridla. Dneska mě hrozné stval bohorovně hrající Dzeko, kterém chce všechny akce rozjíždět, když je má zakončovat.
Štve mě, jak hrací Atalanty drou, makaj a běhají i za ztraceným balónem, zatímco my gestikulujem a stojime, bez agrese a pohybu. V období od 80. minuty si to pinkame jak kdybysme vedli o tři góly.
A štve mě Florenzi v módu běžce s jednou klickou. On snad nemá žádný fotbalový myšlení? Vezme balon, běží nebo ho nakopne do haje. Když Atalanta odkopava míče, vždycky je to cíleně na někoho z útočníků.

Smalling naprosto perfektní, abych nebyl úplně negativní.
A je fakt, ze Atalanta v tomhle složení hraje kolik, tři roky? To proste musí bejt znát...

Akorát to dneska vůbec nebylo 4-2-3-1, ale 3-4-2-1 (Fazio, Smalling, Kolarov - Flore, Cristante, Veretout, Spinazzola - Zaniolo, Pellegrini - Džeko) a vůbec to nefungovalo - 7 defenzivních vs. 3 ofenzivní hráči... za stavu 0:0... a když Spinazzola vypadne, mrdne tam Jesuse a drží se toho dál... ale o tom, co píšeš, to nebylo, protože se hrálo právě na halfbeky (Flore, Spina, resp. po vystřídání Kolarov) a Zaniolo/Mkhitaryan + Pelle hráli AM pod Džekem. A stálo to za hovno.

Hm, měl jsem přesně v dobu zápasu svůj fotbálek, zaplatpambu, aspoň jsem to neviděl

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Sushi napsal:
Hm, měl jsem přesně v dobu zápasu svůj fotbálek, zaplatpambu, aspoň jsem to neviděl

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

já kdybych neměl rýmičku a kašílek, tak mám pro změnu volejbal, takže nachcípání tuplovaně otravné

Neviděl jsem, ale že se to v tý bídě povedlo Smallingovi...?...je super, že na něj nemáme opci, že? :mrgreen: