5.kolo atalantka x Rim

Roma 19:00 25 SEP 2019 Atalanta

Vsunuté kolo v týždni. Ja som nestihol posledné 2 zápasy, ale tento mi neujde. Rovno so silnou atalantou, ktorá ale nie je ešte taká presvedčivá ako minulú sezónu.

Oni maj ty uvody do sezony slabsi, minulej rok to samy. Tak snad jim to jeste nejakou chvili potrva.

Fonseca rikal, ze Dzeko, Kolarov a Smalling budou hrat.

Na Dinamu Zagreb 0:4, mohli by v tom pokračovat.
Těším se na toho Smallinga, snad mne nezklame. Jiná možnost vedle Fazia není, Mancini je vykartovanej po té redce. Jesuse už ignoruju, tak snad mne Chris nedonutí jednat jinak.

daje!!!

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Na Dinamu Zagreb 0:4, mohli by v tom pokračovat.
Těším se na toho Smallinga, snad mne nezklame. Jiná možnost vedle Fazia není, Mancini je vykartovanej po té redce. Jesuse už ignoruju, tak snad mne Chris nedonutí jednat jinak.

daje!!!

:Ok: :Ok:

Obránce Mert Cetin, který v letní přestávce posílil AS Řím, zatím stále čeká na svůj debut. Klub nyní vysvětlil, proč turecký fotbalista zatím nenaskočil ani na minutu. Musel totiž absolvovat operaci zubů moudrosti, po které navíc dostal infekci, takže se doba jeho rekonvalescence ještě prodloužila. Do tréninku by se měl zapojit během několika následujících dní. (football-italia.net)

Jen se chci zeptat ...jestli má někdo drobnější přehled ohledně návratů Ündera,Zappacosty a Perottiho..dík

HugoBoss27 napsal:
Jen se chci zeptat ...jestli má někdo drobnější přehled ohledně návratů Ündera,Zappacosty a Perottiho..dík
Podle mě nikdy
Rozhodně ne najednou jinak pamatuju si jen, že under to měl od ty repre na 5 týdnů, takže má ještě čas

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Sushi napsal:
HugoBoss27 napsal:
Podle mě nikdy
Rozhodně ne najednou jinak pamatuju si jen, že under to měl od ty repre na 5 týdnů, takže má ještě čas

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

A peroťák od začiatku sezóny na 8 týždňov+- ak si dobre pamätám.

(4-2-3-1): Pau Lopez; Spinazzola, Smalling, Fazio, Kolarov; Cristante, Veretout; Florenzi, Pellegrini, Zaniolo; Dzeko

Obě obrany perfektní.

Zaniolovi by měl někdo vysvětlit, že si nemusí permanentně pomáhat faulem, je to škoda, zbytečně karty na polovině hřiště, kde ve většině případů nehrozí nebezpečí.

Chybí mi Justin a Micky.

zatial velka nuda a velmi opatrne,nikdo nechce urobit chybu,dnes rozhodne prvy gol....Smalling-Fazio zatial perfektny.

Nechápu rozestavení. Chvilku vidím 5 obránců, chvilku Zaniola vlevo, pak vpravo. Takový trochu totální fotbal ala Zdenda

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Francesco Totti AS napsal:
Nechápu rozestavení. Chvilku vidím 5 obránců, chvilku Zaniola vlevo, pak vpravo. Takový trochu totální fotbal ala Zdenda

Čo už má len toto spoločné so Zemanom?

Carlo napsal:
Francesco Totti AS napsal:

Čo už má len toto spoločné so Zemanom?
Tam jsi taky nikdy nevěděl kdo co hraje