4. zápas skupiny, Basilej - Roma

Najlepší Menez a Vučinič, dobre Totti , De Rossi, nepáči sa mi Simplicio a miestami Juan

G.Burdisso má snad najzvláštnejší štýl stopéra aký som videl , on snad ani nie je stopér .

Inak obrovske sklamanie Simplicio , v 2.polocase už ani nemal loptu , 1.poločas zas dosť kazil a vôbec neobraňuje .

stream na hovno zápas na hovno :lol: ale máme tři body

dobře menez, moc jsem to na tom kompu neviděl ale u toho druhýho gólu super

Franče konečně zacílil

koho máme příští kolo?

jo mimochodem, čt opět zařadila sestřih zápasu až na uplnej konec a i když tentokrát trval dýl než obvyklou minutu (minuty tři), začíná mě to dost srát.

Sushi napsal:
jo mimochodem, čt opět zařadila sestřih zápasu až na uplnej konec a i když tentokrát trval dýl než obvyklou minutu (minuty tři), začíná mě to dost srát.

No uz to zavani nejakou certovinou, jakoby dramaturgie, nebo spis ti mladi debilove, co to "komentujou", nemeli Rim v lasce/vubec nevedeli kdo tam hraje na jakym postu a nic o tymu nevedeli, takze se jim do toho moc nechce. Ale zase jsou tam tymy typu Kodan apod...Asi jsme uz paranoidni. 8)

Kazdopadne super ze vyhrali, King Tot konecne gol, i kdyz "jen" z pencle. Snad se chyti. Postup z druhyho mista vypada celkem realne, Bayern nam dost pomaha, staci jeste jednou vyhrat.

Sushi napsal:
Oni se šetřej na to, až dostaneme v osmifinále Real.

sketchy napsal:
Sushi napsal:
Oni se šetřej na to, až dostaneme v osmifinále Real.
:lol:

ještě řikal "kdo jiný, než Francesco Totti", ale na druhou stran, jaký bys čekal moudra za 2minuty sestřihu?

klida napsal:
ještě řikal "kdo jiný, než Francesco Totti", ale na druhou stran, jaký bys čekal moudra za 2minuty sestřihu?

ať klidně mlčej, ale daj těch minut 5 a ne v půl 12