4. předkolo EL, Košice-Roma / Roma-Košice

a v neděli do Janova...ty krávo,ty nás proženou... :? :? :roll: :roll: bojim se toho,protože jestli budou hrát takhle..tak 5.0 A ZDAR. :roll: :zed:

scr

nevidel jsem sice cely zapas,ale vysledek mluvyza vse...doma je myslim ale vyklepeme..Slovaci budou mit respekt z naseho svatostanku

doma je sice mozna vyklepneme ale takhle prece nehraje tym co kazdorocne vyhlasuje utok na Scudetto

scr napsal:
nevidel jsem sice cely zapas,ale vysledek mluvyza vse...doma je myslim ale vyklepeme..Slovaci budou mit respekt z naseho svatostanku
no,z našeho týmu očividně respekt nemají...můžem bejt rádi za remízu :? a Nováka s sebou do Říma...

Giallorossi1927 napsal:
scr napsal:
no,z našeho týmu očividně respekt nemají...můžem bejt rádi za remízu :? a Nováka s sebou do Říma...
z našeho týmu nemá respekt už nikdo.....ale nevim cemu se moc divite, ja už jsem zvyklej na takovej řím, a na takovej vykon jakej predvedl ted, sere me to, ale neni to nic novyho, tohle predvadej uz hodne dlouhou dobu ... !!!

Právě pro to mě to sere ještě víc,protože jsem marně doufal,,že nová sezóna bude lepší než ty uplynulé

Som doma s velkym zazitkom :joooo: .

K predvedenej hre. NEbolo to lahke, bolo vidiet z tribuny, ze hraci nehraju naplno, uz v prvej polovici si pustali k 3obrancom 3kosickych utocnikov, co bolo velke riziko. Riise ma v prvom polcase sklamal. Na ihrisku bol asi najviac vidiet Pizarro, Menez, De Rossi i Totti, ktory zahodil krasnu sancu, no , aspon ze dal 2 goly :Ok:
Atmosfera vynikajuca, trochu mi vadilo, ze slovenski fanusikovia opakovali dookola stale to iste, (aj na tatrane bolo lepsie :) ) Kosice boli premotivovane, chceli ukazat, ze vedia, chceli sa pobit o vysledok, a nasi, ti si hrali na 60% :x

No nic no, pre mna skvely den, potesila by vyhra, ale postup je isty...

No tak já strávil dnešní odopledne s přítelkyní u vody a na zápas jsem úplně zapomněl. Pak mrknu na výsledeka a vidim tam 3:3. Zápas jsem sice neviděl, ale 3:3 se má hrát venku s týmem, který je v naší nebo ještě vyšší úrovni. TO za tejden jsem teda zvědav.

jsem fakt vytočenej, bez ohledu na to že postup nepovažuju za jistej, tak takhle se prostě nehraje

hnus

tyky to trošku ohodnotim... k Arturovy nemá cenu nic řikat, v obraně se mi líbil trošku Motta... v záloze se mi hrozně nelíbil Brighi, za DDR sem rád, začal zas dávat goly... Totti má parádní formu, snad vydrží.. Cerci:doufam že eště dostane nějaký šance... Guberti: když nastoupil tak sem nějak přestával koukat... dost se mi líbil ze začátku Pizarro... a nejvíc MENEZ, pro mě zatim největší potěšení v týhle sezoně

Menez hral jak jedna buzna, len sa hadzal o zem a raz mu to rozhodca zozral...inak chlapci, co ste boli z BA a z Ceska, tak ste mohli dat vediet a skocili by sme na pivo.organiznacia ala Prade na prestupovom trhu...

O Taddeiovi: "Ešte na ihrisku sme po anglicky prehodili pár viet. Bol veľmi ochotný, bez problémov si dres vymenil,“ povedal Lukáš Janič.

Zaujímavosťou je, že rímske hviezdy, ako Totti, Mexes či De Rossi sa podľa Lukáša nechceli s nikým baviť, nieto ešte meniť dresy. „Boli dosť naštvaní,“ dodal Lukáš.

Hanba :naholou: