4.kolo ROMA - Monza

Přeju si aspoň 30 minut pro Belottiho a v základu Bove místo Bryana, ale víme že jeho pozice je neotřesitelná

pasta napsal:
Přeju si aspoň 30 minut pro Belottiho a v základu Bove místo Bryana, ale víme že jeho pozice je neotřesitelná

Já si přeju Matič - Pellegrini uprostřed a když teda nebude furt Nicoló, tak Dybala - ElSha před nima. Cristenteho bylo dost.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
pasta napsal:

Já si přeju Matič - Pellegrini uprostřed a když teda nebude furt Nicoló, tak Dybala - ElSha před nima. Cristenteho bylo dost.

:Ok: :Ok: Přesně tak. A snad i minuty pro Belottiho s Bovem. Taky se těším na Celika se Zalewskim.

Roma-Monza, probable line-ups

Roma (3-4-2-1): Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Celik, Matic, Pellegrini, Zalewski; Dybala, El Shaarawy; Abraham.

Monza (3-5-2): Di Gregorio; Caldirola, Marrone, Carboni; Birindelli, Colpani, Sensi, Pessina, Carlos Augusto; Caprari, Petagna.
Tak by to šlo taky 💪😉

LE FORMAZIONI UFFICIALI

ROMA: Rui Patricio; Mancini, Kumbulla, Ibanez; Celik, Matic, Cristante, Zalewski; Dybala, Pellegrini; Abraham.
A disp.:
All.: Mourinho

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Mě se chce říct, že za předváděnou hru si zasloužíme 0:3 :lol:

Krásný gól, dobrý Áčko.

masterhunter napsal:
Mě se chce říct, že za předváděnou hru si zasloužíme 0:3 :lol:

Krásný gól, dobrý Áčko.

0:3 asi ne, ale minimálně Čelikovi trvalo asi 15 minut, než začal nahrávat správný barvě dresu.

Líbí se někomu hra? Zachraňují nás individuální výkony hráčů jinak by to byl dost velký problém, mezi útokem a zálohou obrovská díra a to se nemusíme bavit o pohybu hráčů.Skvela je atmosféra na stadiónu 💪💪💪 ten potenciál v týmu je určitě větší než co borci předvádějí ale dneska 3 body budou 😉

Vedeme díky jejich hrubkám, jinak jsme si nic nevytvořili. Možná zakončení Pellegriniho z 15ti metrů po geniální přihrávce od Dybaly.

Zdá se to jen mně, nebo vidíte taky, že Pellegrini tu hru hrozně zpomaluje? Dybala jednou přenesl míč a hned to má jinej náboj.

Nevím jestli to tady už někdo říkal, ale Cristante je nejzbytečnější a nejhorší hráč všech dob! Nulový s balónem a ještě nulovější bez balónu.
Do prvního gólu jsme byli o dvě třídy horší. Monza si dělala co chtěla. Po gólu jsme se trochu uvolnili a vypadá to líp, i když furt hrajem dlouhý nákopy na Tammyho, který je mimo jak Pekarová-Adamová. Snad dostane Gallo nějaký minuty.
Paulito nádhera, hlavně ten první . Ještě aspoň dva kousky a trochu to protočit. DAJEE

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk