4. kolo, Roma-Hellas

Zatím se mi to hodně líbí, škoda toho deště. Ale Ünder, Pellegrini a Florenzi, to je radost

Soupeř působí dost jalově. Florko skvěle a já vidím slušnej potenciál v tom turkovi...

Dal sem si na Florenziho slivovičku...neskutečně ho mám rád a jde na něm vidět jak ho to baví ...jedem dál ...Schick,Gonalons,Gerson

Dneska fakt skvělá podívaná, i když to je jen Hellas. Chtěl bych vidět Gersona s Gonalonsem, snad i Schicka.

Chybělo mi je dorazit 5:0...jinak s přehledem,ale takovy zápas sebevedomi potřebujeme...kdy myslíte že Skorupski plivne do rukavic?Coppa?Ten Patrik se bude dát ohodnotit fakt asi až na hrotu.Podobne v Beneventu :sala:

Hellas není měřítko, ale vzpomeňme, jak jsme se s podobnýma ještě nedávno natrápili.
Poctivej ostrej trénink s výborným výsledkem.
Mám radost, hlavně z výkonů té pětice, co se objevila v základu nově. Všichni makali jak fretky. Florko s Pellegrinim prostě Římani. A tak to má být. :Ok:

daje!!!
:daje: :daje: :daje:

Soupeř jalovej, 3:0 to bylo už hodinu před zápasem.
Nicméně...Laziál každej zápas vysokej standard, to jsem nečekal ani náhodou
V turkovi vidím potenciál.
Pellegrini je skvělej na balonu a směrem dopředu, ale z každýho souboje je posranej, do ničeho nejde.
Gerson hrál asi 15 minut, ale ten frajer působil skvěle, rozvážně, toho bych tam cpal častěji.
Schick dobrej v prvních 30 vteřinách, pak mě spíš sral.
El Shaarawy strašně chtěl, ale nepřálo mu štěstí.
Edin by nemusel bejt nasranej pokaždý, když si dovolí vystřelit někdo jinej, jinak dobrý.
Nejlepší hráč na hřišti - FLORENZI!!!! :danko: :danko:

Super výkon.

1. Flore! :danko:

2. Di Francescove gule prerotovať zostavu.

3. Malý Cengiz a Pelle.

Dankovo schizofrenické okienko:

Je super, že máme Schicka s Defrelom. Džeka by to mohlo sem tam posadiť na lavicu, čož je prospešné pre neho aj pre nás.
Je blbé, že máme Schicka s Defrelom, pretože z trojice Džeko - Schick - Defrel nemôžu byť súčasne na ihrisku ani dvaja z nich. Schick na krídle robil presne to, čo pred ním Defrel a nebola to jeho chyba.

Ináč súper teda mega úbohý. Za všetko vypovedajú dva okamihy. Keď tam ten švajčiar suverénne zrušil Ferrariho, lebo má tunelové videnie. A keď sa na Verdeho tvári, po super finte s prihrávkou, zjavil nápis: "Bože, k jakým týpkom ma to zas dali?" :mrgreen:

Každopádne som spoko. :danko: :danko: :danko:

Poznámka pod čiarou - Džeko má finálku jak Kennedy Chihuri. Fakt ma s tým sere, lebo buď vôbec nepoužíva mozog, keď zakončuje, alebo je fakt taký šmatlavý a narozdiel od spoluhráčov o tom nevie.

měli jsme jim dát aspoň bůra, je mi líto že se netrefili FLORE, elsha, under, ale i schick
každopádně klidnej zápas a jdeme dál
klida začíná sérii
ole

danko10 napsal:
Keď tam ten švajčiar suverénne zrušil Ferrariho, lebo má tunelové videnie.

doteď jsem přesvědčenej, že Faraon trefil prostředek brány jen proto, že smíchy nebyl schopen zamířit
já jsem brečel

kdo neviděl, čas cca 1:25:20, to je dokonalost

[media]https://youtu.be/-3aNOlS29z0[/media]

to jsou retardi

Code:
http://www.premiumsporthd.it/serie-a/video/bruno-peres-gerson-che-scintille-toni-accesi-dopo-il-verona-2017_8092.shtml