4. kolo ROMA - Chievo

Pre mňa nepozeratelny čas na futbal, ale o veľa som nedošiel.

Koucovi sa aspoň trasie stolička?

To že neni Eusebio top trener to je úplne jasne ale tuto sezónu zatiaľ jednoznačne strácame body hlavne kvôli hanebným individualnym chybám.

Ako prvý gól ešte ok pekná strela aj keď tam bolo neskoré dostupenie a nechali mu šancu vystreliť ale hlavne ten druhý ? Ved Chievo po prvom gole nemalo nič vážne malo sa to v klude dohrat.

Ako môže N Zonzi ako top posila hentak skackať ako baletka okolo hráča pri bránení v 16 a nič nespraviť to iste Kolarov. To mi niekto chce povedať že takýto hráči na takejto úrovni potrebujú Mourinha nato aby im povedal že jeden útočiaci hráč nemôže dostať šancu zakončiť proti dvom brániacim ?

Doprial by som im nejakého tiranského trenera lebo to ako si dovoľujú pristupovať niektorí hrači k tým zápasom tuto sezonu je na facku :evil:

Agostino napsal:
Nevidel som to, ale tesim sa, ze na Sport 1 a 2 uz tento rok taliansku ligu nedavaju.
Po predaji Strootmana som si naviac za celkom pekne kurzy vsadil tikety, ze nepostupime zo skupiny ligy majstrov, ze neskoncime v top 4 a ze lazio skonci v lige lepsie ako my (to bol kurz cez 4!!!).

Takze si v tejto “tranzicnej” sezone uz len kludne budem pozerat highlighty.

Prajem do sezony vsetkym pevne nervy!

Předem se omlouvám za to, co napíšu...ale di do hajzlu, ty vole. Eusebia nemám rád, ale věřím a vsadit tyhle sračky? Změň forum, fandíš jinýmu týmu.

Možná je brzo na to to hodnotit, ale já zatím moc nevidím v Nzonzim nějaký větší upgarde oproti "posunovačovi" Strootmanovi :think:

zapas som nevidel,najebany som vstal o 19:00 -ako dobre ....a myslel som ze zle vidim....viest na chlievom po polcase 2:0 a remizovat 2:2???? to je uz extrem...ten panak na lavicke proste musi skoncit,nic ine nam proste nezostava

:zed: :zed: :zed: :zed: :zed: vždy keď by sme mali využiť, že sa nedarí konkurencii, nazbierať body, tak zaostávame dofrasa :zed: :zed: :zed:

Sushi napsal:
4. kolo a už zas vůbec nemůžu
no nic, to nejlepší máme před sebou
daje

Jj, to nam ta sezona pekne zacina, ostatne skoro jako kazdej rok a s tim novym kadrem a prumernou obranou a brankarem jsem ani nic jinyho necekal. Sehravat se to bude do Vanoc a uvidime, jestli u toho bude EDF.

Nevsadil som sa proti Rimu, ale proti Tipsportu.
A ak vyhram, kupim chlapcovi nieco pekne z Roma Store.
Predaj Strootmana po prvom kole sezone bola podla mna sabotaz sezony a ako (tiez)fanusik som sa pokusil nasmerovat svoj hnev a presvedcenie nejak konstruktivne.
Budem radsej, ak mi tikety nevyjdu a sezona bude paradna.

Este raz prajem vsetkym pevne nervy!

Po Chievu s -2 bodama máme před sebou další výzvu v lize...
Bologna, která ještě nedala gól...

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk