4. kolo ROMA - Chievo

Prej se Difra upnul zpatky ke svy oblibeny formaci 4-3-3 a obetuje Pastoreho. DDR neni na sto procent, stejne jako Manolas a Schick. Vidim to na upachtenej zapas s jednim golem.

Olsen-Karsdorp, Manolas, Fazio, Kolarov - Pellegrini, Nzonzi, Cristante - Ündre, Džeko, El Shaarawy

Daje!

Jesus... No, je fakt, že Fazio a Marcano už letos hráli a jak, to jsme viděli. Tak snad to s Kosťou zvládnou na pohodu.

N'Zonzi je skvělý hráč, top na svém postu, s Milanem chyboval, protože není zatím přivyklej schématům Serie A, hraje se tu jinak, jak ve Španělsku, jemu věřím. Naopak Pastore potřeboval ukázat, že nebude hrát vždycky, že musí máknout víc.

Tři body jsou povinnost, ve středu Real.

daje

Zatim se mi to hodne libi. Skvelej el Shaarawy, vraci se snad porad. Cristante dobrej, Nzonzi skvelej.

koukám na to zatim trošku jedním okem u dělání oběda a u jezení oběda :mrgreen: hezký góly, super asistence

Largo napsal:
Skvelej el Shaarawy, vraci se snad porad.

a přesto se najdou hlasy, které ho neustále nedoceňují, za mě dlouhodobě jasnej základ
Nzonzi podle očekávání
hrajem dobře

pořád je to jen Chievo, ale takovej zápas byl potřeba
v klidu to dohrát

daje
:daje: :daje: :daje:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Largo napsal:
Skvelej el Shaarawy, vraci se snad porad.

a přesto se najdou hlasy, které ho neustále nedoceňují, za mě dlouhodobě jasnej základ
Nzonzi podle očekávání
hrajem dobře

pořád je to jen Chievo, ale takovej zápas byl potřeba
v klidu to dohrát

daje
:daje: :daje: :daje:

Problém s ním je, že odehraje jeden skvělej a jeden podprůměrnej zápas.

"Jenom Chievo" dělalo obrovský problémy i Juventusu.

Largo napsal:
v klidu to dohrát

jojo... *omg* *omg* *omg*
ale trefil to parádně, hádám poprvé v kariéře

Birsa? Naopak, tohle on umi...

My proste zadnej zapas nedohrajem v klidu. Roma Style.

ok, neznalost toho hráče připouštím
s Juvemerdou byli doma
vypadá to ale, že to kontrolujem dál, třetí gól by bodl, ať není Roma Style dokončen kompletně

Co chceš na takový zápas napsat lynčovat ty kurvy !!!! Vzít jim Prachy dat je na charitu to mám zas Nerva!!!a to za chvíli mám zápas to kurva někdo odsere

Nevidel som to, ale tesim sa, ze na Sport 1 a 2 uz tento rok taliansku ligu nedavaju.
Po predaji Strootmana som si naviac za celkom pekne kurzy vsadil tikety, ze nepostupime zo skupiny ligy majstrov, ze neskoncime v top 4 a ze lazio skonci v lige lepsie ako my (to bol kurz cez 4!!!).

Takze si v tejto “tranzicnej” sezone uz len kludne budem pozerat highlighty.

Prajem do sezony vsetkym pevne nervy!

Agostino napsal:
Nevidel som to, ale tesim sa, ze na Sport 1 a 2 uz tento rok taliansku ligu nedavaju.
Po predaji Strootmana som si naviac za celkom pekne kurzy vsadil tikety, ze nepostupime zo skupiny ligy majstrov, ze neskoncime v top 4 a ze lazio skonci v lige lepsie ako my (to bol kurz cez 4!!!).

Takze si v tejto “tranzicnej” sezone uz len kludne budem pozerat highlighty.

Prajem do sezony vsetkym pevne nervy!

takový fanoušky mám nejradši
nadávat OK, sežrat všecku moudrost světa taky OK, když fandím... ale sázet proti milovanému klubu? a radovat se tak z jeho prohry? sorry, ale tohle já nepochopim.

taky mám obavu, že s každým dnem působnosti Di Francesca na lavce jsi svým penězům blíž, takže doufám, že tě o ně jeho brzké odvolání připraví (to vůbec není o Kevinovi, který byl dvě sezóny naprosto průměrný, až podprůměrný)