Sushi napsal:Kolik je teď povolenejch střídání (a od kdy to tak je)?
Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
DikyHugoBoss27 napsal:Sushi napsal:Kolik je teď povolenejch střídání (a od kdy to tak je)?
Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
Od Covidu ve všech soutěžích 5 kusů ale můžeš jen 3x přerušit
scr napsal:No vzadu zmatek, dopredu se na to hezky koukaVerim, ze i dozadu se zlepsime. Ted to chce rozmrdat AC nebo aspon plichtit
Sent from my iPhone using Tapatalk
Francesco Totti AS napsal:Ta ofenziva je dobře poskladana. Nechteni hráči z PL Miky a Pedropodobně bych řešil i defenzivu, protože tam máme nedostatky.
Perez krásný gól, jen tak dal.
El sharaawyho je škoda, ale teď by byl stejně problém ho někam postavit. Ten předek je už docela plný. Jedině nalevo místo Spinazzoly
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Sushi napsal:Francesco Totti AS napsal:Ta ofenziva je dobře poskladana. Nechteni hráči z PL Miky a Pedropodobně bych řešil i defenzivu, protože tam máme nedostatky.
El sharaawyho je škoda, ale teď by byl stejně problém ho někam postavit. Ten předek je už docela plný. Jedině nalevo místo Spinazzoly
zrovna spinazzola mi včera přišel, že ho to momentálně docela ba
Což je dobře, pač za něj prakticky není alternativaSushi napsal:Francesco Totti AS napsal:Ta ofenziva je dobře poskladana. Nechteni hráči z PL Miky a Pedropodobně bych řešil i defenzivu, protože tam máme nedostatky.
zrovna spinazzola mi včera přišel, že ho to momentálně docela ba
Sushi napsal:a nemyslim si, že by elsha na jeho místě mohl hrát
nicméně ten přetlak bych za důvod někoho nekoupit nebral, myslím, že loni jsme si říkali to samý o záloze, pak umřel pastore, zaniolo out, myslim že pellegrini měl nějaký bolístky, zřejmě odpadl i někdo další, koho si teď nevybavuju a rázem jsme tam neměli koho dát
tyhle přetlakový problémy nám bohužel nikdy moc dlouho nevydržej
Largo napsal:Prej se podle Fonsecy i tisku hralo v rozestaveni 4-2-3-1. Cristante a Veretout stred.
Francesco Totti AS napsal:Mě ten elsha hodně sere. On zahraje vepředu všude