Jo, ten k nám určitě v rozjetý sezóně bez možnosti přípravy, se svýma ambicema a platovýma standardama přijde.Klopp je free
To byl jokeJo, ten k nám určitě v rozjetý sezóně bez možnosti přípravy, se svýma ambicema a platovýma standardama přijde.
Klopp je free
já jsem už úplně mrtvej z tohodle zmatenýho vedení bez idejí
vedením myslím tu činnost, celkově friedkini i něco dělaj, utrácej, apod., ale nějaká idea, který by se držely - ta není
už jsem z toho fakt unavenej
Hlavně všude říkal, že nehledě na klub, chce teď rok volno a čas na rodinu.Jo, ten k nám určitě v rozjetý sezóně bez možnosti přípravy, se svýma ambicema a platovýma standardama přijde.
To snad raději CosmihoRealne moznosti :
Allegri
Pioli
Sarri
Tuchel
Terzic
Pioli ne, ten dneska letí do Arábie. I podle Di Marzia už nás stihl odmítnout.Realne moznosti :
Allegri
Pioli
Sarri
Tuchel
Terzic
Terzičův odchod zařídil Hummels, ne?Sky Sport Italia hlásí, že Řím již kontaktoval tři trenéry, aby nahradili Daniele De Rossiho: Ivana Juriče, Edina Terziće a Stefana Pioliho, ale bývalý šéf Milána „přihlašuje“ Al-Nassr.
Roma ve středu ráno náhle odvolal svého hlavního trenéra De Rossiho.
Giallorossi nevyhráli v úvodních čtyřech zápasech Serie A, ale bývalý záložník podepsal smlouvu do roku 2027 teprve před několika měsíci.
Sky: Roma povolal tři trenéry, aby nahradili De Rossiho, ale Pioli se připojil k Al-Nassr
Korespondent Sky Sport Italia z Říma, Paolo Assogna, hlásí, že Giallorossi již kontaktovali několik možných náhradníků, včetně bývalého trenéra Milána Pioliho.
Assogna prozradil, že dokonce volal Piolimu, aby měl aktuální informace o možném přesunu na Stadio Olimpico, ale italský taktik odpověděl, že se „odbavuje“ na letišti před odletem do Saúdské Arábie, kde bude jmenován Al-Nassrem. trenér.
Assogna uvádí, že Roma pravděpodobně nezíská nového italského trenéra, jako je Maurizio Sarri nebo Massimiliano Allegri, ale už kontaktovali bývalého šéfa Turína Juriče a bývalého taktika Borussie Dortmund Terziče, i když to nejsou jediné možnosti na stole. Strana Serie A.
Jojo. Terzič by byla výborná zpráva pro Hummelse, kterej ho víceméně vyštípal z BVB, a zhoršil si kauzou s ním postavení tak, že nakonec neprodloužil a skončil u nás. Ten by se samou radostí zřejmě neznal.Terzičův odchod zařídil Hummels, ne?
...Ten jeho poklus pres hriste po cervene aby nebyl posledni……