FriedkiniKdo to je?
No akčemu tohle info? Majitelé se přijeli podívat na svůj klub, to je hrozně divný....Friedkini
Maji byt s tymem az do nedele a vyhodnocovat situaci….taky bych DDR nevyhazoval…uvidi se co poharyNo akčemu tohle info? Majitelé se přijeli podívat na svůj klub, to je hrozně divný....
Podle mýho přijeli akorát na carbonaruA diví se někdo ze přijeli, já teda nee však výsledky nejsou a hra taky stojí za piču tak se není čemu divit
Teď jsem četl, že Daniele má zatím plnou podporuŠušká se, že DDR jde od válu a nahradí ho Pioli
To říkali o Mourkovi taky a šup byl z kola venkuTeď jsem četl, že Daniele má zatím plnou podporu
Šuškání podle mě jede hlavně v římských rádiích, který bych bral s velkou rezervou
Šušká se, že DDR jde od válu a nahradí ho Pioli
Ty, dej pokoj. Jak píše Largo, Al Nassr je nasranej na výsledky, teď zase nějak remizovali bez Ronalda a na cestě k nim je pomalu právě Pioli.Šušká se, že DDR jde od válu a nahradí ho Pioli
No ty posily spis chodily po letni pripraveCože? Jako ohromný díky za zvednutí týmu po Mourinhovi, ale fakt je, že jsme 11 zápasů nevyhráli a to měl i letní přípravu, kde se s týmem dá hodně udělat, působil poslední zápasy strašně nezkušeně. Nicméně Tottiho i DDR bych u týmu rád viděl a je mi jedno v jaký roli.
Jak píšu vedle - strašná škoda, zejména toho, že jsme byli původně podle všeho po vyhazovu Mourinha domluvení s De Zerbim, že Dani jen dojede sezónu. A De Zerbi skvěle začal v Marseille... Teď babo raď.A teď koho...