38.kolo Turin - ROMA

Je dobře, že hrajem už v pátek. 6 dní po Benátkách a 6 dní před Feyenoordem, to je lepší než trénink, současně ideální doba na rekonvalescenci, snad i dobře, že je v obou případech oč hrát.

daje!!!

Bylo by super vyhrát a zajistit si aspoň tu kenferenčku z ligy, do finále by se těm klukům pak šlo mnohem líp. Kdybysme náhodou přišli zápase v Turíně o šestý místo, bude finále konferenčky zápas o všechno a to si nedovedu představit, jak by se k tomu ten náš labilní "tým" postavil

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Je dobře, že hrajem už v pátek. 6 dní po Benátkách a 6 dní před Feyenoordem, to je lepší než trénink, současně ideální doba na rekonvalescenci, snad i dobře, že je v obou případech oč hrát.

daje!!!

Jj turínští na cukli z neděle

Largo napsal:
Bruntix napsal:
Bude to i v TV, neviete?

Nova Sport 4

:Ok:
Skvěle. Během jara mi se streamy už došla trpělivost a za 2500 ročně jsem si u Telly koupil sportovní balíček. Řím nebyl možná jednou plus teda 2x to začlo v 15. minutě (La Liga jede 16:15 a Serie A v 18:00). Je tam samozřejmě i Liga mistrů a motoGP, což též sleduju, navíc i Eurosporty, takže ideál. Za ty 200 měsíčně jsem už hledal streamy jen na Konferenci. :mrgreen:

Mám radost! 3:0 venku, EL jistá, nádhera. Výborný výkon! Ve středu s čistou hlavou, o to víc nám věřím!

Daje!!!

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Tak nějak si to všichni dneska přáli, výhra jsou Evropské poháry a můžeme v klidu na finále 😉💪

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Largo napsal:
Bruntix napsal:
Bude to i v TV, neviete?

Nova Sport 4

:Ok:
Skvěle. Během jara mi se streamy už došla trpělivost a za 2500 ročně jsem si u Telly koupil sportovní balíček. Řím nebyl možná jednou plus teda 2x to začlo v 15. minutě (La Liga jede 16:15 a Serie A v 18:00). Je tam samozřejmě i Liga mistrů a motoGP, což též sleduju, navíc i Eurosporty, takže ideál. Za ty 200 měsíčně jsem už hledal streamy jen na Konferenci. :mrgreen:

Udělal jsem to samý a super.

Lazio skončilo opät lepšie a Mourinho dokazal ziskat len o bod viac ako Fonseca ktory už minimalne mesiac pred koncom sezony vedel že konči. O tom ako bude hodnotena tato sezona rozhodne finale. Pokial sa zvitazi bude to konečne velky uspech ak nie tak tato sezona bude jednoznačne neuspešna a bude to vyrazne sklamanie.