No zatím to nevypadá moc dobře
Largo Příspěvků 4,334 Neděle v 21:43 #24 Jirin napsal: Máme nějaký Steam? Click to expand... Hellas Verona vs. AS Roma - Stream 1 Online Live Stream | Strikeout HD Hellas Verona vs. AS Roma - Stream 1 streams online for free. Check out our line up of free Hellas Verona vs. AS Roma - Stream 1 streams. Select game and watch free Hellas Verona vs. AS Roma - Stream 1 live streaming on mobile or desktop! strikeout.im
Jirin napsal: Máme nějaký Steam? Click to expand... Hellas Verona vs. AS Roma - Stream 1 Online Live Stream | Strikeout HD Hellas Verona vs. AS Roma - Stream 1 streams online for free. Check out our line up of free Hellas Verona vs. AS Roma - Stream 1 streams. Select game and watch free Hellas Verona vs. AS Roma - Stream 1 live streaming on mobile or desktop! strikeout.im
Largo Příspěvků 4,334 Neděle v 21:43 #25 Zatím teda velká bída. Čekal jsem, že jim ta tíha okamžiku sváže nohy, ale že až tak.... Kde Soulé?
A adi333 Příspěvků 299 Neděle v 21:49 #26 Očakávané sa potvrdilo , rim síce opticky v prevahe ale len po 16tku, Malenovi to odskakuje cíti ťarchu ale druhý polčas to musíme urvat.
Očakávané sa potvrdilo , rim síce opticky v prevahe ale len po 16tku, Malenovi to odskakuje cíti ťarchu ale druhý polčas to musíme urvat.
IL PRINCIPINO (Richie) Příspěvků 7,233 Neděle v 21:50 #27 Musíme! Škola, že tam nezaplul ten přímák Paulita. Mile to jinak drží. Dajeee!!!
P pasta Příspěvků 3,109 Neděle v 21:56 #28 LM si nezasloužíme odchozeny poločas!! To je hnůj oni snad nechcou vyhrát
Sushi Příspěvků 25,389 Neděle v 22:04 #29 Jsme bezzubí v zakončení. Paulo hraje hraje výborně po šestnáctku. Daje!
Sushi Příspěvků 25,389 Neděle v 22:08 #30 V brane klasicky superman. 2 ty standardky nebyly vubrc špatně kopnutý. Ruka jak kráva
J Jirin Příspěvků 3,308 Neděle v 22:12 #31 Já jsem úplně věděl že nedá... Ale tohle bylo tak rychlý že jsem nestihl ani nadávat
Sushi Příspěvků 25,389 Neděle v 22:13 #32 Tyvole luxusně paulo, LUXUSNĚ By mu malen mel vecer koupit Gatorade na oplátku
IL PRINCIPINO (Richie) Příspěvků 7,233 Neděle v 22:14 #33 Ano, čekám na to s tím, jak si ty rozběhy zkracuje do absurdna. Bych ho zabil. Uf... Daje, neposrat se!
Ano, čekám na to s tím, jak si ty rozběhy zkracuje do absurdna. Bych ho zabil. Uf... Daje, neposrat se!
IL PRINCIPINO (Richie) Příspěvků 7,233 Neděle v 22:21 #34 Paulo! Miluju tě, hraješ dnes skvěle, jednoznačně MOTM, ale tohle byla ostuda nedat...
IL PRINCIPINO (Richie) Příspěvků 7,233 Neděle v 22:49 #37 Paulo -> ElSha, tak to je pohádka. POHÁDKA!!! Grazie ragazzi!!!
Sushi Příspěvků 25,389 Neděle v 22:49 #40 Elshaaaaaaaaaaaaaa Tak to lepší závěr mít nemůže Dajeeeeee (a teď bych ho prodloužil ) Btw paulo zas parada
Elshaaaaaaaaaaaaaa Tak to lepší závěr mít nemůže Dajeeeeee (a teď bych ho prodloužil ) Btw paulo zas parada