37. kolo: ROMA vs. Lazio

A je to zase tady, přijde Dovbyk a začíná pálení šancí - to je vtip, škoda sakra 3:0 by bylo sexy

Škoda toho Janova. Podle statistik byli lepší.
Nechci být škodolibý, ale když jsme tam svítili my a Como, a AC s Juve v EL, vypadalo to nejlíp

Neskutočná paráda , veril som v takýto scenár osobne som skôr myslel , že nám pomôže Janov lebo to Ac je hnoj ale aj fiorentina mi nevadí :) chlapci po tomto sme snívali celú sezónu ktorá bola hektická a úplne bláznivá , keďže je to až na Inter úplne vyrovnane a každý môže s každým niečo uhrať a bolo to vidieť celú sezónu. Máme to v rukách ako nikdy predtým a ak ukopeme LM tak to bude mat extrémny dopad na káder ( nemusí sa toľko vypredávat ) a môžeme gaspovi ruky nohy bozkávať lebo prvú sezónu spraví niečo , načo tu čakáme neviem koľko.. veľmi emotívna nedeľa
Dajeeee romaaaaaa

Grazieeeee Romaaaaaa ,GRAZIE Stephan El Shaarawy.....RIM je cerveny 🤩🤩🤩to co sa zdalo pred par mesiacmi,tyzdnami ako nemozne je tu ,pred poslednym kolom sme na 4 mieste ,RIMSKA ROZPRAVKA😍😍😍😍😍veril som ze dnes niekto z konkurentov strati,viola🤝🤝neposrat posledne kolo a hrame v lige majstrov,nieco neskutocne aku sme nabrali formu,toto moze byt pre nas ako scudeto.....asi sa dnes ozerem .DAJEEEEEEE ROMAAAAAAAA🍻🍻🍻🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Hlavně teď by to bolelo ještě více, kdyby se ta LM neurvala a co za ty roky víme není konec dokud se nepiskne konec, ale dneska vyrovnaný zápas, který se gólem přehoupl na naší stranu.Doufam, že se bude hrát v neděli v sobotu mám důležitý zápas o záchranu

Last edited:
Aby to nebylo předčasné, stačí se podívat na poslední zápasy Verony. To nebude Procházka růžovým sadem.

Aby to nebylo předčasné, stačí se podívat na poslední zápasy Verony. To nebude Procházka růžovým sadem.
Áno ale budeme si môcť zato sami keď toto nezvládneme kdezto pominule roky sme aj spravili výsledok ale nemali sme to vo svojich rukách .. môj názor je , že im dáme 0:3 . Teraz ide o všetko a tam príde ten element Gaspa a malena a dybalu a dobojujeme to .. vesmír nam ide naproti. Juve si to tento rok nezaslúži a ani ac Miláno o nič viac ako my. Aj keď áno aj my sme boli hluchí v určitej fáze ale sme silný fans takže budúci týždeň to doklepneme verím a dúfam 🙏👌🤝

Dodival jsem to….docetl jsem to tu

picoooooo graaazie romaaa

G.Mancio je zase vykoupeny,vykoureny,predplaceny

porazit ty modre mrdky je muj sen …a deti slavi semnou🙏👍
Stephan❤️

tyhle emoce/adrenalin miluji ..AS🟨🟥

Teď dokoukáno... Neměli nic, jdem si za tím! Škoda, že ElSha nedal toho góla na rozloučenou a že v posledním kole nebude Wesley, kterej IMHO tu redku dostat neměl.

Ale že Juvemerda zkolabuje doma Violou... Za týden to urvem! Nevěřil bych, ale už věřím.

Dajeeeeee!!!