Pique napsal:Abaddon napsal:Občas se to dělá, nikdy jsem neviděl, že to k něčemu je.
Radja v tomhle zápasu podtrhl svoji ne úplně dobrou sezónu. Jsem zvědavej, co se bude dít v létě.
Tak ty uz asi vis, co bude, ne?
Pique napsal:Abaddon napsal:Občas se to dělá, nikdy jsem neviděl, že to k něčemu je.
Radja v tomhle zápasu podtrhl svoji ne úplně dobrou sezónu. Jsem zvědavej, co se bude dít v létě.
Tak ty uz asi vis, co bude, ne?
Abaddon napsal:Občas se to dělá, nikdy jsem neviděl, že to k něčemu je.
klida napsal:Abaddon napsal:Občas se to dělá, nikdy jsem neviděl, že to k něčemu je.
když tam ten hráč klečí, tak asi pod tu zed nestřílí, ne?
myslím, že se to řešit nemusí vůbec, protože to na výsledku nic nezmění..Sushi napsal:myslim, že nemá cenu to pro tentokrát řešit
ASR Totti Nela napsal:myslím, že se to řešit nemusí vůbec, protože to na výsledku nic nezmění..Sushi napsal:myslim, že nemá cenu to pro tentokrát řešit
Sushi napsal:ASR Totti Nela napsal:myslím, že se to řešit nemusí vůbec, protože to na výsledku nic nezmění..Sushi napsal:myslim, že nemá cenu to pro tentokrát řešit
to zase prr, to je mezi fotbalovejma fanouškama vážná věc, sahat jim na jejich rituály, pověry a pověrčivost
zrovna od tebe, neli, bych v otázkách víry očekával poněkud větší pochopení :wink: