Neděle
13.05.2018
20:45
Stadio Olimpico, Řím
Budu stručná, hlavně to neprohrát..
FORZA ROMA!!!
13.05.2018
20:45
Stadio Olimpico, Řím
Budu stručná, hlavně to neprohrát..
FORZA ROMA!!!

Tony napsal:Bude tam danko, takže 0:3 a podobne očakávam...
Bodaj by ti to vyšlo a ziskáme aspoň bod.
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:v Giallo je furt ta stará bedna akorát?
Sushi napsal:![]()
Pražáci, kam jít koukat do hospody, víte? Mám tu kámoše z Říma a už sám nikam na fotbal nechodím, tak znám jen giallo a bejvalou hvězdu, jak je teď u staromáku. Jiný nápady, třeba lepší místo, lepší telka, levnější pivo? nejlépe centrum
90210 napsal:Sushi napsal:![]()
Pražáci, kam jít koukat do hospody, víte? Mám tu kámoše z Říma a už sám nikam na fotbal nechodím, tak znám jen giallo a bejvalou hvězdu, jak je teď u staromáku. Jiný nápady, třeba lepší místo, lepší telka, levnější pivo? nejlépe centrum
Netusim, taky uz nikam nechodim, maximalne nekam pobliz baraku.
BTW Inter prohral a pristi rok jsme opet v CL, takze mise v lize je vlastne splnena.
Abaddon napsal:90210 napsal:Sushi napsal:![]()
Netusim, taky uz nikam nechodim, maximalne nekam pobliz baraku.
BTW Inter prohral a pristi rok jsme opet v CL, takze mise v lize je vlastne splnena.
Závěr sezony bez nervů, to je paráda. I tak bych byl rád, kdyby jsme byli před Laziem. Juve už má taky titul, nebo jak to tam je?