36. kolo: Parma vs. ROMA

Jako kardio jak CYP 😁 mazec zápas bohužel nemáme to ve vlastních rukách (nohách) stejný počet nic neřeší máme horší vzájemné zápasy musí někdo ještě to projebat a my vše vyhrát, ale bude to teda zajímavé

Penalta za mě v pohodě. Většinou se to pro nás nepíská, tak je to příjemná změna.

Otočit zápas, kterej asi 3 minuty před koncem prohráváš, je slušnej moral.

Malen má neskutečný sebevědomí...penalta v nastavení a on to dá ze dvou kroků pod víko.

Jako fakt neskutečný konec 😁
V 87. minutě chce člověk pomalu rozbit televizu a o pár minut pozdějc pomalu objímám sousedova psa 😅

Jenom se docela divím, že tu penaltu pískl. Protože podle toho, jak to pískal (nebo spíš nepískal) hlavně v prvním poločase, sem měl malinko obavy. To, co tam pouštěl za souboje (fauly) především ze strany Parmy, mně přišlo trošku přes čáru.

Každopádně naděje žije. V příštím kole výhra v derby, k tomu doufat v pomoc od De Rossiho a budem tam ;)

Naší jedinou nadějí je prostě vyhrát oba duely a čekat, že AC znovu ztratí. I když mi to reálný nepřijde. Juventus si to podle mě pohlídá.

Pro nas zase cardio az dokonce😃 museli jsme dorovnat a jeste otocit vole,at nemame klid….na derby myslim esesaci nemaji Romagnoliho ne??

Naší jedinou nadějí je prostě vyhrát oba duely a čekat, že AC znovu ztratí. I když mi to reálný nepřijde. Juventus si to podle mě pohlídá.
taky myslím
je škoda, co jsme kde všude poztráceli, ale to asi platí pro všechny (které nesleduju, tak teď nevím)

Tyjo a neapol taky dojeb. Jsme twm na trech bodech. Bohuzel si musim myslet furt to samý... Ale je to teda oetos těsný

2 kola do konce, 3 body na druhé místo, to je fakt šílené...😆
Jak toto dopadne, těžko říct. Ale vesmír nám v posledních týdnech fakt přeje, tak tomu pojďme naproti🤞
(upřímně nechci zažít to zklamání jako loni, kdy nám to uteklo o bod 😞)

2 kola do konce, 3 body na druhé místo, to je fakt šílené...😆
Jak toto dopadne, těžko říct. Ale vesmír nám v posledních týdnech fakt přeje, tak tomu pojďme naproti🤞
(upřímně nechci zažít to zklamání jako loni, kdy nám to uteklo o bod 😞)
Si právě myslim, ze to bude to samý

Tak jde o bezpečí lidí v Neděli je tam zrovna finále můžu v tom areálu v sobotu to hrát nemůžou kvůli dnešnímu finále Lazia, jediný čas byl v neděli 12:30 a to se asi nelíbilo někomu