36. kolo Cagliari - ROMA

Chtělo by to pojišťující gól, protože Cagliari jen tak nepřestane a těch náběhů před Alissona je tam čím dál víc.

Ta naše marodka mě opět trochu děsí.

tak jo, někteří si odpočali, máme furt 4 body na Inter, takže teď se dát přes týden dohromady, v klidu odpočinout i zbytek mančaftu, nabrat síly na Juve a zkusit to rozhodnout

daje
:daje: :daje: :daje:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
tak jo, někteří si odpočali, máme furt 4 body na Inter, takže teď se dát přes týden dohromady, v klidu odpočinout i zbytek mančaftu, nabrat síly na Juve a zkusit to rozhodnout

daje
:daje: :daje: :daje:

Přesně tak. Daje

strašně mi to připomnělo ten zípas pod Garciou tenkrát, jak měl Verde dvě áčka a střídal patnáctiletej Sanabria, byla to snad i poslední výhra tam

oni se snažili, ale byli hrozný
Capradossi trochu vyblázněnej, ale dal bych mu šanci ještě, jako 4. stopera bych ho nechal
ten Silva je hroznej
dát ho tam byla pro mě poslední varianta, stopery už hrálo Daniel i Gonalons
Gerson tam měl dobrej úsek, jak se prohodil s Radjou, ale je měkkej a nic neudělá
Alisson zase strašně podržel

klida napsal:
strašně mi to připomnělo ten zípas pod Garciou tenkrát, jak měl Verde dvě áčka a střídal patnáctiletej Sanabria, byla to snad i poslední výhra tam

oni se snažili, ale byli hrozný
Capradossi trochu vyblázněnej, ale dal bych mu šanci ještě, jako 4. stopera bych ho nechal
ten Silva je hroznej
dát ho tam byla pro mě poslední varianta, stopery už hrálo Daniel i Gonalons
Gerson tam měl dobrej úsek, jak se prohodil s Radjou, ale je měkkej a nic neudělá
Alisson zase strašně podržel

Me teda Capradossi potesil hodne a moc rad bych ho v prvnim tymu videl casto. Idealne bych ho ale v lete poslal na hostovani nekam, kde se rozehraje a ziska zkusenosti. Na ctvrtyho stopera je ho skoda. Doufam, ze podobnym zpusobem zapracujem i Luku Pellegriniho a Mirka Antonucciho, za me dva obrovsky talenty.

Mimo jiny, naposledy dal gol taky Tumminello v Crotone. Osm zapasu, dva goly. Dvacet let nebo kolik mu je...

Capradossi zahral okay, ale nedelal bych z toho zadny zavery. Navic ho v 60. minute chytly krece a musel stridat, cimz nas trochu dostal do problemu. Samozrejme by bylo skvely, kdybychom ho mohli pouzit a nemuseli nikoho kupovat, ale asi by to chtelo ho jeste parkrat videt celej zapas.

Pražáci, kam jít koukat na fotbal, víte? Na Juvehnus myslím. Mám tu kámoše z Říma a už sám nechodím, tak znám jen giallo a bejvala hvězdu, jak je teď u staromaku. Jiný nápady, třeba lepší místo, lepší telka?