SkodaNo zatím to tak nevypadá
SkodaNo zatím to tak nevypadá
já budu přát asi psgPřál jsem jim to a ten postup jsem tlačil očima. Už jen z toho důvodu, že uvidíš ty namistrovaný ksichty vykulený jak hráče tak i fanoušky, že je zase vyřadil někdo z Itálie. K nezaplacení. Sommer to je crazy wizard. Přeju jim to, ať zaskočej i tu Paříž.
Přál jsem jim to a ten postup jsem tlačil očima. Už jen z toho důvodu, že uvidíš ty namistrovaný ksichty vykulený jak hráče tak i fanoušky, že je zase vyřadil někdo z Itálie. K nezaplacení. Sommer to je crazy wizard. Přeju jim to, ať zaskočej i tu Paříž.
Ano tohto sa treba držať veď presne preto od príchodu velebili Mourinha ktorý bol úhlavným nepriateľom a navažal sa do Ríma. Ktorý keď bojovali spolu o titul v lige a v pohároch nadával kade tade že všetci ubližujú jeho Interu od rozhodcov po novinarov a pomáhajú Rímu, ktorý útočil aj na hráčov ako keď sa sťažoval a chcel aby Totti dostal za provokačné gestá v derby voči fans Laziu stopku na zápasy, ktorý stále hovorí že miluje Inter
jakmile někdo kope za nás, kope za násAno tohto sa treba držať veď presne preto od príchodu velebili Mourinha ktorý bol úhlavným nepriateľom a navažal sa do Ríma. Ktorý keď bojovali spolu o titul v lige a v pohároch nadával kade tade že všetci ubližujú jeho Interu od rozhodcov po novinarov a pomáhajú Rímu, ktorý útočil aj na hráčov ako keď sa sťažoval a chcel aby Totti dostal za provokačné gestá v derby voči fans Laziu stopku na zápasy, ktorý stále hovorí že miluje Inter![]()
Sorry ale takáto mentalita je za mňa primitívna tváriť sa že mám nejaké zásady vyšite na šale a potom keď sa niečo zmení niekto sem príde tak akože zrazu neviem čo bolo predtýmjakmile někdo kope za nás, kope za nás
jakmile kope jinde, kope jinde
personally, i have no friends in italy
a mimochodem za ty roky se všechny tyhle intery, juvehnusy, milány střídaj v tom, kdo zrovna hraje nejšpinavější hru (včetně období mourinha v interu, ano), takže i když hrajou mimo itálii, we are still not friends
Ta sala je samozřejmě forek, ale v zásadě to vystihuje, v extrémní podobě, to jak já prožívám fotbal, po letech sledování serie A. Dřív tomu tak nebylo, ale serie A mě tak vychovala. Za posledních 25 let jsme zažili tolik hnoje nejrůznějšího druhu, že me ani nenapadne cítit nějakou italskou sounalezitost. Ano, koeficient je dulezitej, ale každej hraje za sebe a nějak to dopadne. A ano, mourinho v interu byl součástí toho interu, který tehdy nakradl tolik bodů, že jsem ho nesnášel, stejně jako o dva roky dřív byl jejich součástí Mancini (tehdy to bylo i horší). Ale narozdíl od manciniho mourinho pak byl u nás a se stejným shitem pak bojoval v našem dresu, což pro mě znamená, že si zaslouží můj respekt. Klidně to měj za primitivní, ale ty smajlíky trošku šetři.Sorry ale takáto mentalita je za mňa primitívna tváriť sa že mám nejaké zásady vyšite na šale a potom keď sa niečo zmení niekto sem príde tak akože zrazu neviem čo bolo predtýmTo nie sú žiadne zásady ale tragikomicka poza
A potom keď zase iné tímy ktorým tak strašne prial vypadnutie vybojujú extra miestenku ako keď sa tam dostala Bologna a bol by to náhodou nabudúce Rím tak si zoberie tento šal a pôjde si hrdo od srdca na štadión zaspievať hymnu ligy majstrov a bude šťastný a pysny nato že tam hraju
Ale to je akože samozrejme jedno komu kto fandí ide hlavne o tu prvú časť na tribúne so šalom ako nenávidím Inter spievam ako milujem Mourinha ktorý ti ako tréner Rímu povie že miluje Inter a dúfa že vyhrá ligu![]()
Sledujem Seriu A podobne dlho a mňa tak nevychovala. Naopak Taliansky futbal je pre mňa top + je tam faktor rozumu čo je na prospech aj Rimu.Ta sala je samozřejmě forek, ale v zásadě to vystihuje, v extrémní podobě, to jak já prožívám fotbal, po letech sledování serie A. Dřív tomu tak nebylo, ale serie A mě tak vychovala. Za posledních 25 let jsme zažili tolik hnoje nejrůznějšího druhu, že me ani nenapadne cítit nějakou italskou sounalezitost. Ano, koeficient je dulezitej, ale každej hraje za sebe a nějak to dopadne. A ano, mourinho v interu byl součástí toho interu, který tehdy nakradl tolik bodů, že jsem ho nesnášel, stejně jako o dva roky dřív byl jejich součástí Mancini (tehdy to bylo i horší). Ale narozdíl od manciniho mourinho pak byl u nás a se stejným shitem pak bojoval v našem dresu, což pro mě znamená, že si zaslouží můj respekt. Klidně to měj za primitivní, ale ty smajlíky trošku šetři.
Možno práve aj toto všetko neuniesol čo nie je žiadne ospravedlnenie.V něm jsem viděl kdysi novou 10.
Nakonec to pro nás dopadlo asi dobře