35. Kolo - Janov - Roma

GENOA CFC (3-5-2): Radu; Biraschi, Romero, Zukanovic; Lazovic, Lerager, Radovanovic, Veloso, Criscito; Lapadula, Kouame

AS ROMA (4-2-3-1): Mirante; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; Nzonzi, Cristante; Zaniolo, Pellegrini, El Shaarawy; Dzeko

Lazio :zed: *omg*

masterhunter napsal:
Mám takové zlé tušení, že si Atalanta postup do LM už pohlídá. *omg*

Taky myslím. Ne, že by si to za svoji sezonu nezasloužila. Víc než my.

Zaniolo snad hraje jen proto, aby jsme ho řádně zpeněžili, nebo já nevím. Tragedie. Under na plac.

masterhunter napsal:
Zaniolo snad hraje jen proto, aby jsme ho řádně zpeněžili, nebo já nevím. Tragedie. Under na plac.

Přesně tak. Nechci ho ale moc kritizovat, tahle pozice mu prostě nejde a nepůjde.

PsYchr napsal:
Sebrat ho ze vzduchu? To sou otazky...

No ty seš koumák čoveče. Podívej se na to znovu. Ono to není tak jednoduchý jak to vypadá. V prvé řadě Šuk bránil na hovno.

V prvé řadě Šuk za nás nehraje, ale ty, aby sis nekopnul, v řadě druhé, balon na malý vápno, Mirante vyběhne z brány ven a nesmyslně se zastaví tři metry od brány...
a ještě to šlo skoro doprostřed, kdyby zůstal na čáře, tak ho to trefí

Aach do riti s tym, ja som tam uz videl vyhru, sorry chalani.

Ale este nehadzem flintu do zita, liga tento rok je riadne nestabilna a este mozeme byt stale v CL.

Tony napsal:
Aach do riti s tym, ja som tam uz videl vyhru, sorry chalani.

Ale este nehadzem flintu do zita, liga tento rok je riadne nestabilna a este mozeme byt stale v CL.

Na houby je, že s Atalantou máme dva zápasy 3:3 a máme horší skore. Tzn. že ze tří zápasu musí dvakrát ztratit...