35 kolo AS - Juvemerda

Příspěvků
83
Mile - fantazia
Baldanzi - vyborne

hrali sme dobre - len na konci sme mohli jeden gol nejako dotlacit

Kua kua skoda bodov.,musime sa sustredit a ist dalej.
 
Příspěvků
2,355
1000011914.jpgkurva tady je vidět že vše měl dát do útoku,co chce více vymýšlet v lize!!! Jako že uděláme 4 bídy na Bolognu nebo že vyhrajeme v Bergamu.Posral to jak doma v poháru tak i dneska že nechtěl vyhrát.Tal snad se do příští sezony poučí
 
Příspěvků
24,048
jo a mimochodem, ti kokoti měli dohrávat v 10 - takhle tam vlítnout se žlutou třeba paredes, byl by vyloučenej dřív, než by zastavil. typickej hnůj.
 

scr

Příspěvků
1,773
Peknej zapas to byl, skoda sanci. Pome urvat finale Evropsky!!!


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Příspěvků
1,539
Takhle se o lm fakt nehraje. Připosraná De Rossiho taktika s nekreativní a pomalou zálohou, ve snaze hrát něco jak profesoři, ale se spoustou chyb a nepřesností, přečtená a nastudovaná už každým. Capitano je tam zas jak panák myšlenkami v oblacích, Dybala na křídle zas utopený, poslední dobou ztrácí dost míčů a jsou z toho nepříjemné situace. Starý dobrý Tammy, dva zápasy po sobě to takhle dojebat v tutovkách. Svilar tam měl dobrý zákroky, ale tu hlavu Bremera bez nějaký větší razance, co letěla cca metr vedle něj, tam zcela rezignoval. Navíc u těch jeho rozehrávek trnu. Pomalý, zdržující, začne rozehrávat až v presu a dost často to špatně končí. Dělá to každý zápas a gólman co chce dělat jedničku si tohle dovolit nesmí. Dopadne jak Julio Sergio. Baldanzi dobrej, jediný, kdo tam něco připravil jak Taddei zamlada. Naděje tam pořád je, ale nečekám nic.
 
Příspěvků
24,048
Asi pod luigim enricem? O kterým ddr říká, že je pro něj jeden z nejdůležitějších trenérů, co potkal.
 
Příspěvků
2,471
Pod kym jsme to taky takhle sukali vzadu u golmana?Fonseca?
Hlavně my na tuhle posranou tiky taka, nebo co to má bejt, nemáme vůbec hráče. Mám rád fotbal, kdy aktivně napadáš a chodíš do rychlejch protiútoků, ale na tohle si myslím, že nemáme naběháno. V létě do hor a běhat a běhat a běhat. Když už nikdo z našich hráčů neumí kličku, nebo nějak 1na1, tak o to víc musí makat.
 
Příspěvků
2,429
Hlavně my na tuhle posranou tiky taka, nebo co to má bejt, nemáme vůbec hráče. Mám rád fotbal, kdy aktivně napadáš a chodíš do rychlejch protiútoků, ale na tohle si myslím, že nemáme naběháno. V létě do hor a běhat a běhat a běhat. Když už nikdo z našich hráčů neumí kličku, nebo nějak 1na1, tak o to víc musí makat.

Souhlas. Tenhle styl hry jsme hráli v prvních 5-6 zápasech pod DDR.
 
Příspěvků
24,048
Já si myslím, že to hrát jde, s nějakou rozumnou mírou teda. Cílem toho je vytáhnout soupeře, přejít snadno kombinaci kolem jeho presingu a jít do prázdného hřiště. A nedá se říct, že by se to nikdy nepodařilo, naopak. Ale musíš mít hráče v pohybu. Ne stojící. Musíš mít samozřejmě i další věci, technickou vybavenost zejména, ale bez pohybu by to ani Ronaldinho nemohl delat. A pohyb my měli pod DDR zpočátku víc, když byla vlna energie ze změny trenéra a když ti hráči nebyli utavený. Což teď jsou. Takže jednak je to mnohem riskantnejsi a méně praktikovatelny samo o sobe a když do toho přidáš, že takovej karsdorp není fotbalista, ale myslí si, že je, tak pak dostaneš ten gol co s bayerem. A když za něj nastoupí ne tak stupidní, ale fotbalove taky nevybaveny kristensen, na juvehnus to nestačí, i když třeba on se podle mě fakt snažil a nedělal stupidity. Chybí nám hráči, ať už na jakékoli styl. Mourinhuv nestyl je minimálně od Chelsea postaven na síle osobností (a asi už od porta na motivacnich schopnostech JM), Daniho hra se zdá být závislá na běžeckých typech, co chtějí hrát fotbal. Ani jedno nemáme. Ale neměli bychom ani hráče pro gasperiniho, spallettiho nebo allegriho. Máme docela dobrý stopery, tragicky beky, v halvu nemáme to co třeba ten juvehnus, se vší úctou k tomu, jak treba cristante dře, fotbalově mezery má. Dopředu máme hráče dobrý, ale jsou utavený, jak lukaku, tak dybala, tak pelle. Elsha měl super zápasy, teď je trošku dole. A právě, další vec: nemáme nijak extra lavičku k nim. Takže tiki taka nebo cokoli, moc toho nevymyslis.
 
Last edited:
Příspěvků
2,355
Nevíte proč už i 7 jde přímo do EL včera to bylo ještě jinak?
 

Přílohy

  • Screenshot_2024-05-06-17-55-58-737_eu.livesport.FlashScore_com.jpg
    Screenshot_2024-05-06-17-55-58-737_eu.livesport.FlashScore_com.jpg
    466.1 KB · Zobrazeno: 4
Příspěvků
2,355
Díval jsem se a byla to otázka času i když na ten druhý gól brankář vůbec nereagoval a to byla střela z 25 metrů, škoda no.
 
Příspěvků
1,338
Na výnimku jednej veci s takou tvrdou kritikou nesúhlasím . Juventus má slabšiu formu ale stále je to kvalita ani Atalanta ich neporazila. Zápas bol kvalitný z oboch strán. Boli tam nejaké šance tlak.

Nestotožňujem sa stým tvrdením že mal dať všetko do útoku.
Pamätám si tie ťahy na štyl hry FIFA ako mal Mourinho keď bol zúfalý že dal 4 útočníkov a potom tam behali ako pat a mat úplne bez systému to nič neprinesie.
Nehovorím že to bolo dokonalé alebo čo ale ja tam vážny prešlap nevidím. Striedania to v podstate oživili a boli to striedania v ofenzíve áno mohol tam hodiť ešte napríklad faraóna ale nemyslím si že už teraz mal ísť do štýlu všetko alebo nič lebo to nikdy nevieš dopredu či by pripadna strata aj toho jedneho bodu nakoniec nerozhodla. Je to liga nie pohár

S čím sa ale na 100% stotožňujem a absolútne DDR nechápem, sú tie " konštruktivne" rozohrávky od brankára za každú cenu. Mne sa to strašne nepači aj keď chápem že je to moderný trend ale preboha toto mozeš hrať keď máš nato aj brankára aj obrancov. A nie že tam máš napríklad "klasického" stopéra ako Ndicka a čakaš od neho konštruktívnu rozohrávku pod tlakom.
 
Příspěvků
3,698
Ndicka se mi teda nelibi vubec, fakt takovej soft hrac. Prodal bych ho, prisel zadarmo.
 
Příspěvků
24,048
A jeden z nich seš ty, asi ne, ne? Jeden je Tomáš a ty Honza, druhej fandí juvehnusu.

Každopádně normální kluci no... Znalosti nijak hluboké, zapálení docela velké, fanouskovske zkušenosti malé, ale co není, může být... S barcou nás nevedl Garcia... A pan moderátor si může dělat srandu z čeho chce, ale i když se ho nechci dotknout, zrovna inteligence Francesca by to možná být neměla :D
 
Last edited:
Top