34.kolo ROMA - Inter

Příspěvků
3,260
6.5.23
Sobota
18⁰⁰h
Olimpico!
NovaSport4
:danko:

Za další 1:1 by jsme byli asi rádi 😔
Zraněných jak p*ča
 
Příspěvků
6,243
Byl jsem celej týden na terénku, takže jsem o přišel o taškařici v Monze.
"Musíme", ale ten tým je v takovým stavu, že to v režimu dvou zápasů za týden snad ani nejde. :/
No nic, daje!
 
Příspěvků
3,399
ROMA (3-5-2): Rui Patricio - Mancini, Cristante, Ibanez - Zalewski, Camara, Matic, Bove, Spinazzola - Pellegrini - Belotti

Nominoval i Keramitsise a Pisilliho.

Daje
 
Příspěvků
1,409
Tohle je prostě pain. Dá se vyhrát 2:1, 3:2. Ale ne když doufáš v standartky a nevíš co s míčem směrem dopředu. To je taková bezzubost.
 
Příspěvků
2,100
Moc se vyjadřovat nechci důležití hráči chybí ale gól jde za Spinou a Zalewskim úplně se na to vysrali teď bych to normálně otevřel protože ani bod nic neřeší!!! LIGA je podle mě v hajzlu to nejlepší by mělo hrát v EL.Chybi kreativita to naše útočení je strašně pomalé a nebo to na 60 metrů nakopnou a to je k hovnu
 
Příspěvků
2,202
S takovým kádrem nejde vyhrát ani nad Cremonou. Takovej Camara a Bove tam litaj jak vyděšeny opice (a ne vážně to není narážka na barvu pleti). Nedaj balón a vždycky o něj přijdou.

Navíc to Mourek všechno sází na kartu EL. Budiž...
 
Příspěvků
2,100
Je to smutné že hrajeme doma prohráváme a trenér nic žádná reakce hrát na dva útočníky třeba!!Má úplně v piči
 
Příspěvků
3,260
Bergamo má malinko horší los....ale nehrají poháry ....tzn.realné 7 místo pro nás bez poháru příští rok
 
Příspěvků
1,409
Vypínám a letos už na serii a rezignuju. Nechat se od tak špatnýho interu a ještě doma, tomu říkám umění. Sto tisíc nepřesných centrů kapitána, to je jediný, na co jsme se zmohli. My jsme jim dali dvě nabídky a oni jimi nepohrdl. Easy.
 
Příspěvků
6,243
Na každém postu mají minimálně stejně kvalitního, častěji lepšího hráče. My zraněné tři nejlepší hráče, celkem šest, z toho čtyři až pět ze základu. Jo, vždycky to jde sehrát líp, ale toto jsou prostě fakta. Nedá se nic dělat.
Sezóna se nám rozpadá pod rukama, už jsme pod příčkami zajišťující poháry na příští rok. Nezbývá než vyhrát Evropskou ligu, ale s tímhle rozloženým lazaretem to půjde blbě.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk
 
Last edited:
Top