34. kolo: Inter vs. ROMA

V sobotu od 18:00, San Siro.

Co k tomu říct... Inter se bohužel pro nás zase dostal do solidní formy. U nás to taky není špatný, máme nejdelší sérii bez porážky v celý lize. Otázka je, co s náma udělá nejlepší útok ligy a nejlepší obrana. Ale věřme, že budeme mít víc štěstí než proti Neapoli a že nás rozhodčí z Milána nezařízne...

Rui Patrício - Mancini, Smalling, Ibañez - Karsdorp, Oliveira, Veretout, Zalewski - Mchitarjan, Pellegrini - Abraham

Daje!!!!

Vůbec nechápu ty delegace rozhodčích
Nicméně srát na něj, na debila ve žlutým svitivym
Daje Roma

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Tak nám v práci odpadl kolega a já v dobrý víře, že hrajeme zejtra vzal dneska noční navíc....to sem ale ko*ot :daje:
...takže vyhrajem, protože snad pokaždý, když sem zápas neviděl kvůli práci, sme měli všechny 3 body!
DAJE

PsYchr napsal:
Tak nám v práci odpadl kolega a já v dobrý víře, že hrajeme zejtra vzal dneska noční navíc....to sem ale ko*ot :daje:
...takže vyhrajem, protože snad pokaždý, když sem zápas neviděl kvůli práci, sme měli všechny 3 body!
DAJE

Chce to trochu sledovat kalendář no :D

Docela prekvapeni ten Stefan, ale treba si vzpomene na lepsi casy a neco mu tam spadne. Dneska to neuvidim, ale nahral jsem si to, tak snad budu na konci prijemne prekvapenej.

Daje!

My prohráváme a bráníme? Tvl Manciniho zabalte a pošlete ho přes půl planety někam do píče už.

scr

Nechapu tedy taktiku Mourka na dnešní zapas, preci jen proti Interu postavit 3 beky a nechat je kopat si balon u vlastni branky a občas odkopnout dopredu.. no nevim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mancini je blázen 😁 30 minut pořád jebe do sudích to je jasné že dostane žlutou, každý faul řeší jak magor místo toho aby se soustředíl na hru a nemusel sním vytřít prdel Brozovic u druhého gólu 🤦 bohužel inter je někde jinde tak mě to ani moc nesere prostě na ně nemáme

Nedáš dostaneš
Po gólu sesypání
O třídu,parník byli zase lepší
Oliveira Cristante...to je fuk
Nečekal sem kdoví co,ale zase ani tohle ne
Zpět na zemi
Rozhodne o pohárech Fio

no, tabulkou to moc nehnulo, jedeme dál - já to teda neviděl tentokrát, ale hádám, že hráči byli hlavama jinde + inter je prostě teď lepší
tak bych se z toho nehroutil
taky jsme dali hezkej gól
jsem rád, že prdla neapol

Inter je snad jediný z třech top týmů, který nás výrazně přehrál. Ostatní byli hratelni

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk