34 kolo Inter Roma

Po dlouhý době nevidím roma x inter live a hned musíme vyhrát (a dle ohlasů i zaslouzene)...k zblázneni🫠

Vydržet 90 minut a nekouknout na výsledek, to byl úlet. Vyhrát na Interu je ještě větší.

Šule výborný průniky a gól. Hoši oni kdyby od nás dostali bůra, tak se neměli čemu divit. Ale ta naše koncovka 🤐🤮😄

Oni byli v pohodě prvních 15 minut. Byla vidět únava, něco jako minulý rok u nás.

Claudio ... No měla to být socha 🤣

Přílohy

• Screenshot_20250427-213228.ChatGPT.png
    Screenshot_20250427-213228.ChatGPT.png
    3 MB · Zobrazeno: 6
Ted sem documel cely zapas
Vubec me nezajima kolik maji soutezi…vyhrali jsme kurva forza grazie alfa beta skibidi sigma Roma
Matias Š jak udelal ty 3 na lajne?😮
Jeste ze nas ty 3 - 4 tutovky nemrzely
Je nekdo v lize skaredejsi nez Acerbi?😄😅
Claudio grazié
💛❤️

Jinak se vcelku divím že rozhodčí tolik toleroval ty výlevy Martineze. Ten byl za ty kecy zralej na druhou žlutou.

Příští kolo viola. Navíc Juve Bologna takže je šance proskočit na lm.

S každým takovýmhle výsledkem mám obrovskou radost, 18. zápas bez prohry - úžasný! a pak, chtě nechtě, si vzpomenu na ty dva měsíce s Juričem, který nám posraly celou sezónu.
Ranieri z rozvrácenýho týmu na sestup udělal mašinu, z který jde strach. Zbývají 4 kola, los se s náma moc nemazal, pořád to beru tak, že uhrát ligu mistrů by byl zázrak. Šance je, tak uvidíme.

S každým takovýmhle výsledkem mám obrovskou radost, 18. zápas bez prohry - úžasný! a pak, chtě nechtě, si vzpomenu na ty dva měsíce s Juričem, který nám posraly celou sezónu.
Ranieri z rozvrácenýho týmu na sestup udělal mašinu, z který jde strach. Zbývají 4 kola, los se s náma moc nemazal, pořád to beru tak, že uhrát ligu mistrů by byl zázrak. Šance je, tak uvidíme.

Záleží z jakého úhlu pohledu bereš těžký los. Můžeme odskočit viole i AC a dotáhnout Atalantu. Navíc Bologna a Juve ten los nemají o nic lehčí.

Pokud chceme hrát LM, musíme do toho dát všechno a já už začínám věřit že na to máme.

Skvělé 3 body 💪 jsem rád že pořád hrajeme o LM což dělá závěr soutěže o to více zajímavý

je to letos divočina
a to se koukněte na los těch posledních kol
se může stát cokoli

Zalewski dokázal dosáhnout „úspěchu“ prohrát zápas Roma–Inter s AS Římem a Inter–Roma s Interem: absolutní talent.

:mrgreen: