Už to málem dobolelo. Být 0:2, vypínám. A že to bylo blízko.Dneska to zas bude bolet
A to ani nehrajeme tak špatně
Už to málem dobolelo. Být 0:2, vypínám. A že to bylo blízko.Dneska to zas bude bolet
A to ani nehrajeme tak špatně
Ano, pak jsme se vytratiliMali sme dnes vyhrat.liga majstrov mozno o rok.
Po prestriedani nam jednoznacne chybala kvalita.
Fandime dalej a sustredme sa na prebudovanie muzstva opat raz
Venturino potrebuje vysvetliť že centrovať stále na malého malena neni to čo je nam úplne treba . Jediný kto tam vie spraviť 1na1 je soule a malen ostatok je tkz aliby , hodím si to do kraja a buchnem jak mi vyjde do 16tky. Bohužiaľ a toto je to čo nás brzdí a čo je cele zle. Nemáme hráčov schopných v útočnej fázeAno, pak jsme se vytratili
Venturino se snazil neco udelat, ale mel to tezky v podstate sam
Ten centr na hermosa nebyl nahoda... A vypadal u toho i fotbalove. Muziu za ti jiste tyto hubené roky, ale já uz takovym věcem tleskam... BohuželVenturino potrebuje vysvetliť že centrovať stále na malého malena neni to čo je nam úplne treba . Jediný kto tam vie spraviť 1na1 je soule a malen ostatok je tkz aliby , hodím si to do kraja a buchnem jak mi vyjde do 16tky. Bohužiaľ a toto je to čo nás brzdí a čo je cele zle. Nemáme hráčov schopných v útočnej fáze
Zranený , ferguson je už naspat lebo tiež zranený . Akurát dybala sa ma pomaličky vrátiť ( škoda , že keď už nám bohužiaľ ušiel vlak ) aj kone by mal a wesley tiežKde jim je s Dovbykem vůbec konec? Jsou ještě v týmu pořád?