33. kolo Neapol vs. ROMA

Stadio Diego Armando Maradona, Neapol
19:00

Tohle utkání napoví, jak na tom jsme a jestli je LM ještě teoreticky možná, nebo jestli se budem strachovat i o pátý místo, kam se dotahujou dva týmy.

Bod by byl zlatej, ale bude to těžký.

Rui Patrício - Mancini, Smalling, Ibañez - Karsdorp, Cristante, Mchitarjan, Zalewski - Pellegrini, Zaniolo - Abraham

Daje!!!

Oliveira, Cristante, Ibanez a Zaniolo jsou na kopnuti do prdele
prehravaj nas v zaloze, protoze ty dva statici nejsou nikdy nikde, zaplat panbuh, ze Small dokaze vymazat prakticky vsechny jejich utocniky, bohuzel, tim ze sme stazeny v devadesati lidech pred nasim vapnem nejsme schopny dostat se dopredu a tak spolehame na to, ze Zaniolo utece, jenze on kazdej balon ztrati...jako, nezavidim mu, skoro porad je velredu sam a musi podstupovat souboje jeden na jednoho/dva, ale i trilety decko vi, ze si to soupne na levou nohu a kdyz uz muze prihrat, tak tam prida klicku navic
uff, tohle je rychta

Fantastický, fantastický zápas, naším pohledem zejména druhý poločas.
Škoda, že byl Mou na začátku tak ustrašený, s více ofenzivními hráči to bylo úplně o ničem jiném a zadupali jsme je do té země obstojně. Škoda, že vyrovnání nepřišlo dřív, mohli jsme to i urvat.
Já jsem velmi spokojený dnes.

daje

Jsem spokojen za druhý poločas měli jsme i na výhru, snaha byla a myslím že i penalta měla být no sudí se nešel ani podívat tomu nerozumím!!!Před zápasem bych bod bral teď říkal že to je ztráta

body spíš ztracený než bod získanej

mou po zápase jebal rozhodčí, jsem zvědave na reakci

každopádně poslední dobou dělá, co má :Ok:

Kurva ve stejném laufu vletět na inter a udělat je...to by byla paráda ...
Myslím,že o pohárech se rozhodne 8.5. s Fiorentinou

Při pohledu na tabulku hrozně mrzí zpětně ta nesmyslná prohra s Juventusem doma. No, konec ještě není, věřme v poháry a v koutku duše i v LM.

Abaddon napsal:
Při pohledu na tabulku hrozně mrzí zpětně ta nesmyslná prohra s Juventusem doma. No, konec ještě není, věřme v poháry a v koutku duše i v LM.
Juve, Hellas a Benátky. 9 bodů a hráli bychom o titul. Věřím že tyhle prohry v příští sezoně eliminujem.
5. místo bych bral jako úspěch

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk