33.kolo Monza-ROMA

Příspěvků
3,414
Daje

Potřebujem vyhrát, ale Monza není snadnej soupeř, má formu.

Patrício - Mancini, Cristante, Ibanez - Celik (ten byl minule super), Bove, Pellegrini, Zalewski - Solbakken, El Shaarawy - Abraham.

A kromě Keramitsise bych zkusil povolat Cassana s Pisillim a Paganem, to jsou tahouni Primavery.
 
Last edited:
Příspěvků
6,251
Ta marodka je otřesná, chybí 7 lidí, v neděli Inter, za týden už Leverkusen... Tak uvidíme, no.

Daje!!!

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk
 
Příspěvků
3,414
Skoda Celika, minule byl skvelej, na stoperu je zabitej. Moc nam dneska neverim. Navic Juve i Atalanta plnej pocet. Musime to urvat. Pellemu bych dal dachnout.
 
Příspěvků
3,414
Hrozně se tam motá no. Ale ta obrana při Caldirolově gólu, zase špatný.
 
Příspěvků
1,413
Solbakken úplně mimo
Přesně. Je to pomatenej jelimán, co si absolutně nerozumí s míčem ani s nikým. Skoro jak obránce Monzy v našem dresu.

Nebýt toho dárečku pro Stefana, tak jsme opět impotentní. Dopředu je to opět nudný fotbal, kde šance byly, ale je jich málo. Chce to víc zatlačit na pilu a věřím, že tam něco ještě padne. Obrana je v píči. Tolik chyb za posledních pár zápasů jsme neudělali za celou sezónu.
 
Příspěvků
1,413
Ty pičo, teď se do toho nasralo Bergamo. Inter měl dnes hodně ostrých nábojů. Vypadá to, ne zrovna dobře pro nás. Ale co, můžeme být třeba jako Sevilla v nedávných letech.
 
Příspěvků
3,414
Zda se, ze jedina sance je nejakym zahadnym zpusobem urvat EL. Jinak Evropa nebude. Ale Bayer je v tyhle sezone skvelej i bez Schicka. Musime Dybalu posetrit na Bayer, doma mu musime dat aspon par branek a doufat, ze Smalling bude aspon v odvete, kde ubranime.
 
Příspěvků
2,117
Tady není o čem buď bude EL jinak do LM nejdeme.Jestli jsem psal že první půli utocime tak druhou půli jsme bránili a neměli ani snahu dát gól!!!Co to zase je kurva, hrát na bod!!Jo a jestli teda někdo jebal do Solbakkena tak pán Abraham byl opět nulový a mít Solbakken v sezoně tolik prostoru co on tak má mnohém lepší čísla na to bych vsadil. bohužel zranění ke sportu patří, ale ta priposrana taktika jde za trenérem
 
Příspěvků
23,729
tak to se mi dlouho nestalo, aby mi takhle utekl zápas. ani žádný pěkný překvápko mě nečekalo. tabulka je teda nacpaná... nevypadá to dobře.
 
Příspěvků
2,346
Já se toho hrozně bál, že nám ke konci dojde dech. :( V EL přejít přes Leverkusen bude strašně težký, mají fazónu.
 
Top