33. Kolo - Inter - Roma

Otřesný výkon a zlatý bod. Tak to je.

Hoši já jsem na toho Zaniola alergickej. Už by někdy mohl zavřít tu pusu a zbytečně nefaulovat ze zadu, protože to je každý zápas. Dnes mohl být rád za žlutou. A Justin by měl hrát od začátku na pravo, mě přijde jako lepší varianta než Pele.

LM žije.

PsYchr napsal:
No, dnešní zápas mě nebavil ani minutu a po gole to bylo čistě jen čekání na gol Interu
chtělo by se říct dobrej bod z venku, jenže....
kořalku

Dycky koralku. Pri sledovani AS...

masterhunter napsal:
Otřesný výkon a zlatý bod. Tak to je.

Hoši já jsem na toho Zaniola alergickej. Už by někdy mohl zavřít tu pusu a zbytečně nefaulovat ze zadu, protože to je každý zápas. Dnes mohl být rád za žlutou. A Justin by měl hrát od začátku na pravo, mě přijde jako lepší varianta než Pele.

LM žije.

Nejlip bude Kluivert hrat nalevo, tam mu to sedi. jenze tam hraje nejlepsi El Shaarawy.
Napravo nemame nikoho krome Undera a Zaniolo je tam nulovej.

Pelle ani Zaniolo nemůžou hrát zprava prostě, to se nedá nic dělat.
Pelle dnes ale neměl svůj den ani uprostřed na AM.

Zlatej bod, i když Handanovičovi po Kolarovově "ukopnutí se" zatrnulo (bylo to faul).

Zbytočne sme to odohrali strašne pasívne, pritom 5-krát, čo sme za celý zápas zaútočili, to bolo dobré Keď už sme teda občas šli do útoku, v kombináciách sme boli oveľa lepší jak Inter, ten vsadil všetko na jednu kartu, a ten jeden gól tam cez Florenziho dotlačil. Až na tú jednu nepokrytú hlavu Lautara v 2. polčase inak výborný výkon Ježiša. Otrasní Pellegrini a Under. A Zaniolovi to Ranieriho krídlo tiež moc nesedí. Dávka dnešného hejtu na Nzonziho dúfam nebude chýbať. Napočítal som mu minimálne 6 získaných lôpt, niekoľkokrát dobre zblokoval a Nainggolana úplne vypojil z hry.

trošku promarněná šance, ale nic moc se nemění, chyí pořád dost zápasů

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Pelle ani Zaniolo nemůžou hrát zprava prostě, to se nedá nic dělat.
Pelle dnes ale neměl svůj den ani uprostřed na AM.

Zlatej bod, i když Handanovičovi po Kolarovově "ukopnutí se" zatrnulo (bylo to faul).

Nebyl. Byla to Kolarovova nesikovnost.

Carlo napsal:
Zbytočne sme to odohrali strašne pasívne, pritom 5-krát, čo sme za celý zápas zaútočili, to bolo dobré Keď už sme teda občas šli do útoku, v kombináciách sme boli oveľa lepší jak Inter, ten vsadil všetko na jednu kartu, a ten jeden gól tam cez Florenziho dotlačil. Až na tú jednu nepokrytú hlavu Lautara v 2. polčase inak výborný výkon Ježiša. Otrasní Pellegrini a Under. A Zaniolovi to Ranieriho krídlo tiež moc nesedí. Dávka dnešného hejtu na Nzonziho dúfam nebude chýbať. Napočítal som mu minimálne 6 získaných lôpt, niekoľkokrát dobre zblokoval a Nainggolana úplne vypojil z hry.

Nzonzi se mi dneska taky libil. Bojoval, vyhraval hlavicky, hodne pomahal obrane.

Jesus byltaky dobrej. Zaniolo na tom kridle uplne utopenej...

Co říct... bod pro nás nic neřeší, ale asi byl zasloužený. Po gólu faraona jsme odešli a prakticky čekali na gól.
Špatnej byl Cengiz, který uplně ztratil sebevědomí. Snad se znovu nakopne, potřebujem ho. Pelle měl jít dolů minimálně o patnáct minut dřív, tahal nohy, brzdil protiútoky.
Naopak nejlepší Džeko. Teda bohužel jenom v prvním poločase: Výborné zpracování, pokrytí i rozehrávka. Škoda že ve druhé půlce už ta celá ofenzíva byla slabší. Výbornej v obou poločasech byl včera i Nzonzi, který perfektně četl hru, vyhrával hlavy atd...super.
Proč Claudio nevystřídal po třetí, těžko říct. Mohl třeba toho Paťu zkusit.

Pořád žijem!

Stále žijeme a to je hlavné, tento bod má cenu zlata, aj keď škoda, že sme nevyhrali, keďže naša konkurencia zakopla... každý rok je problém s obranou, nemôžme sa stále spoliehať na Manolasa, treba tam porobiť obrovské zmeny a doviesť poriadnych stopérov. Ale ako je posledné zápasy Mirante v bráne, tak sa nám darí, som rád, že si to aj Claudio všimol a dostáva šance. Verím, že CL ukopeme, aj keď pochybujem, že sa všetko vyhrá do konca sezóny a hlavne nás čakajú ešte juvemrdky, ale verím Forza Roma :daje:

Vcera v Neapole to bol typicky Ancelottiho rukopis. Ked uz o nic nejde, nebudeme sa predsa stresovat, ze ano? By som ich vsetkych nakopal do guli, za to co predviedli, hovada.

danko10 napsal:
Vcera v Neapole to bol typicky Ancelottiho rukopis. Ked uz o nic nejde, nebudeme sa predsa stresovat, ze ano? By som ich vsetkych nakopal do guli, za to co predviedli, hovada.

Hráli dobře, jen nevyužívali šance. A že jich měli.

Nakopat by potřebovali spíš někteří naši hráči. Neapol tu není od toho, aby nás tahala z bryndy.