33. Kolo - Inter - Roma

Zítra 20:30. Dle mého názoru je to rozhodující zápas, pokud chceme LM.

Daje! :sala:

Zajímavý, jak trenér i hráči říkaj, že to není rozhodující, že případná ztráta nic neznamená. Nechápu. Pokud chceme do LM, musíme vyhrát.

Doufám v tuhle sestavu:

Mirante - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - Cristante, Pellegrini - Ünder, Zaniolo, El Shaarawy - Džeko

Forza ROMA

jsem celej den myslel, že to čudláme dneska

asi chtějí říct, že nechytáme inter, ale AC

mě tyhle kecy moc už neba. ale zápas je to asi otevřenej, problém je pro nás absence ddr

Zatím se všechny výsledky vyvíjej v náš prospěch. AC remizovalo, Lazio hraje v deseti a zatím taky remizuje.

Klíčový ale bude, abysme získali tři body. Nutnost.

Largo napsal:
Zatím se všechny výsledky vyvíjej v náš prospěch. AC remizovalo, Lazio hraje v deseti a zatím taky remizuje.

Lazio zatím teda krásné,ale jak říkáš ...musíme se dívat hlavně na sebe

HugoBoss27 napsal:
Largo napsal:

Lazio zatím teda krásné,ale jak říkáš ...musíme se dívat hlavně na sebe

Rupnout se sestupujicim Chievem, to uz chce umeni. Ale hlavne potrebujem tri body dneska. jsem presvedcenej, ze kdyz vyhrajem, udrzime ctvrtou pricku a svet bude zas o neco hezci 😃

AS ROMA (4-2-3-1): Mirante; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; Cristante, Nzonzi; Under, Pellegrini, El Shaarawy; Dzeko

Nzonzi :zed:
Zaniolo :zed:

Zatím výborný, ale Inter tlačí. Přijde Icardi a bude hotovo. Každopádně zatím mě to baví, Džeko hraje dobře a Jesus se taky zatím neukázal.

Voni jenom chodej. Nikdo se pořádně nerozbene. Měli by se kouknout na zápasy Slavie v EL.

No, dnešní zápas mě nebavil ani minutu a po gole to bylo čistě jen čekání na gol Interu
chtělo by se říct dobrej bod z venku, jenže....
kořalku