32. kolo - ROMA vs. Salernitana

Tak já to teda založim.

Začínáme za 10 minut, dávaj to na Nova Sport 3

Sestavy:

Rui Patricio - Kumbulla, Smalling, Ibañez - Karsdorp, Cristante, Sergio Oliveira, El Shaarawy - Mchitarjan - Felix, Abraham

Sepe - Gyömber, Radovanovic, Ranieri - Mazzocchi, Ederson, Coulibaly L., Bohinen, Obi - Djurić, Ribéry

Jestli chcem Scudetto, musíme vyhrát.

Daje

Je dobře, že šetří hráče, Salernotanu bysme měli porazit i v béčkový sestavě

Ostudy vemte jim žold !!!!Nechci nadávat ale co předvedli doma proti poslednímu když mají vyprodaný stadak v 1 poločase bez jediné tutovky!!

Daje. Klasika, blbej (hezkej) gól, pak trápení, tisíc náletů... Ale pro jednou dobrej konec.

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

3 body
asi je mi už jedno, jakym stylem je získáme, důležitý je, že jsou
:daje: :daje: :daje:

Jakkoli jsme nezarili, otočit zápas 10 minut před koncem je teď cenný, ať už je souper jakejkoli, ve čtvrtek nás čeká totéž.

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Souhlas. Díval jsem se, podobně jako Bodo dali góla z hovna, rozestoupená zeď, no pojď mi hop.
Pak hra na jednu bránu a kupodivu to tam dvakrát spadlo.
Že by se někdo nesnažil, to nelze říct.
Za to lze říct, že někdo neumí hrát fotbal, že? Například Roger a zejména Bryan. Není liž pravda?
Afena místo Lorenza v základu. Mou už Zaniola evidentně hlavou prodal.

daje

podle mě kopat neumí karsdorp
jakože fakt kopat, nedá kolikrát přihrávku na dva metry
naopak se mi líbí zalewski

nicméně tohle je zajímavej údaj, to je neuvěřitelný číslo, i vzhledem nijakýmu soupeři, furt ještě covidu a obecně nuzný sezóně (nevim jestli klub dělal nějakou akci levný lístky nebo co, ale to je vlastně fuk):

Ja som Cristanteho dlho branil, ale vcera, ked za kartu uskrtil chlapa, ktory by siel sam do dalsich troch braniacich hracov, som stratil iluzie, ze ma mozog.