32. kolo: ROMA vs. Pisa

Krásné shrnutí.
Jenom k tomu závěru: Gasp x Ranieri - no nejsou to děti, právě! Jsou to dva uražení "staříci" a ti se budou těžko měnit a už vůbec nevěřím, že by se jeden druhému omlouval a že by mohli spolu dál spolupracovat. Jenom moc nechápu Ranieriho - když přiváděl Gaspa, tak moc dobře věděl a tuším to i sám komentoval, jaká je Gasp povaha (věčně nespokojený...).

Za mě čistě prakticky, pokud by měl skončit Gasp, nebo ti dva (R + M), tak bych poděkoval a hned (ale jakože fakt hned) se rozloučil s těma dvěma, a okamžitě přivedl náhradu za Massaru. Jednak aby se pročistil vzduch, a taky aby se mohlo začít řešit složení týmu na příští sezónu (a ne že bude 1. července a teprve se začnou bavit o tom, jaké hráče na jakém postu by se mohlo podařit sehnat).
Doufam, ze takoví jesitove to zas nejsou. V kazdem pripade kdyby tomu tak melo být, jakkoli mam radsi ranieriho a loni jsem myslim i psal, ze gaspa nechci, mel by zůstat on a pokračovat v tom málu, co za něco stojí: lidi jako malen a wesley. A ta kompaktnost, kterou týmu dal v úvodu sezóny a vynesla nas na chvili az na čelo. Predtim, nez jsme se rozpadli jak hadr...

Kurva, rozumí vůbec někdo, co přesně se mezi Ranieriem a Gasperinim stalo?
Jestli sem to dobře pochopil (a něco není ztraceno v překladu):

Gasp (který si sám stanovil cíl postupu do LM hned v první sezóně, a tak na sebe ale i na ostatní vyvíjí tlak) si měl jako už několikrát postěžovat na složení týmu - nedostatečné posílení, protahování a váhání při podpisech (resp. nepodpisech) některých hráčů a pak i některé přehmaty, a že nedošli hráči, které by si představoval (+ asi do toho zamíchal i ty zranění a fungování lékařského personálu), takže mu "hážou klacky pod nohy".

Ranieri (toho zase už asi štvalo to neustálé stěžování) pak měl řéct na tiskovce před zápasem, že příchod každého nového hráče byl projednán a schválen i Gaspem, tak si prý nemá stěžovat (ale já tam slyším takové to pi_o).

Otázka pak je, jak moc to nafoukli a rozmázli ty mediální mr_ky...

Gaspa je mi na jednu stranu líto, msrodka je teď velká. Na druhou stranu, Claudio měl loni horší hráče a dokázal s nima skoro nemožné. Fakt nevím, proč to letos s těma posilama nejde

Je až neuvěřitelné že vás od 4 této místa dělí jen 3 body když neberu v potaz vzájemné zápasy.