32. kolo - Roma - Udine

Largo napsal:
Konečněěěěěěě! Uf. Eště jeden, třeba Ünder by mohl.

Daje! Musíme tři body získat, nutně. Dneska poprvý koukám na fotbal s dcerou, dneska jsem si ji přivez z porodnice. #talisman :Ok:

:sala: krása, moje 6 ti mesicni dcerka taky kouká :lol:

Largo, veliká gratulace! :Ok: :Ok: :Ok:

Claudio začíná naplňovat slova, se kterýma přišel. Podruhé 1:0, ale jak psal Sushi, zlatý body.

daje

Marcano :Ok:
Elsa :Ok:
Manolas :Ok:
MIRANTE :Ok: :Ok:

Je až s podivem, že máme druhou nulo za dva zápasy a 1 gol za 3, co chytá Mirante.

Zaniolo má obrovský problém přejít 1na1. Takřka pokaždé přijde o balon a pak obskakuje obránce jak nějaká opička a fauluje. Pro mě zklamání, na to jakou z něj dělali hvězdu a ještě nástupce Tottiho :lol: vtip. Moc nic chlapče ...

Každopádně skvělé 3 body !!!!!

Mám formu :sala: :mrgreen:

masterhunter napsal:
Marcano :Ok:
Elsa :Ok:
Manolas :Ok:
MIRANTE :Ok: :Ok:

Je až s podivem, že máme druhou nulo za dva zápasy a 1 gol za 3, co chytá Mirante.

Zaniolo má obrovský problém přejít 1na1. Takřka pokaždé přijde o balon a pak obskakuje obránce jak nějaká opička a fauluje. Pro mě zklamání, na to jakou z něj dělali hvězdu a ještě nástupce Tottiho :lol: vtip. Moc nic chlapče ...

Každopádně skvělé 3 body !!!!!

Mám formu :sala: :mrgreen:

Tak za ten hype on nemůže. To z něj dělá okolí. Dneska se mi taky nelíbil, ale z toho bych nedělal vědu. Na tom terénu dokázal přes protihráče přejít jen El Shaarawy.

Není to nic extra, ale kvůli tomu Ranieri nepřišel. Daří se nám vzadu, to je hlavní. Džeko konečně gól na Olimpicu v rámci ligy, trvalo mu to jen rok :mrgreen: :mrgreen: To rozestavení z prvního poločasu už nechci vidět. Dneska parádní El Shaarawy, De Rossi, Marcano a Cristante, ten dřel jak kůň. :Ok:

čaro Ranieriho zacina ucinkovat :smoke: 2 ciste konto v rade :!:Olsen si uz zrejme nezachyta :pray: ,bitka o champions league bude dramaticka az do posledneho kola... DAJE ROMA DAJEEEEE :roma:

druhy polcas super.
druhe ciste konto v rade len podtrhuje, akym bol Olsen majsterstykom...
ale len jednym z mnohych od pana byvaleho-golmana-sucasneho-fodbaloveho-guru.

De Rossi dost mozna na tri az ctyri tejdny mimo *omg* :zed: Skvely, pro klicovou cast sezony a nejdulezitejsi duel s Interem.

Kazdopadne se obavam Nzonziho. dal bych to takhle: Cristante, Pellegrini - Under, Zaniolo, El Sha - Dzeko

Largo napsal:
De Rossi dost mozna na tri az ctyri tejdny mimo *omg* :zed: Skvely, pro klicovou cast sezony a nejdulezitejsi duel s Interem.

Kazdopadne se obavam Nzonziho. dal bych to takhle: Cristante, Pellegrini - Under, Zaniolo, El Sha - Dzeko

přesně!