32.kolo ROMA - Milan

Pozice obou týmů de facto stejná. Půjde jen o to, jak k tomu kdo přistoupí. Smalling, Llorente, Wijnaldum a asi ani Dybala bohužel ale nebudou, to je zlý.

Daje!!!

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Dvě zásadní věci...naše marodka a jejich Leao, kterej našel zrovna ke konci sezony ztracenou formu. Vynikající fotbalista, rozdílovej.

Třeba to nějak urvem, ale je tam to ale...

Leao je posledni dobou k nezastaveni, tak uvidime, jak si s nim Mancini a Celik poradi. Tak nejak nevim, kdo by u nas dal gol, i kdyz Belottimu se proti AC dlouhodobe dari. Bude to drama, tesim se.

Daje

Roma: Rui Patricio; Mancini, Kumbulla, Ibanez; Celik, Cristante, Matic, Pellegrini, Spinazzola; Abraham, Belotti

Milan: Maignan; Calabria, Kjaer, Tomori, Theo Hernandez; Tonali, Krunic; Brahim Diaz, Bennacer, Leao; Giroud

To studio je fakt vtipný. "Pellegrini je komplexnější než De Rossi a Totti", atd....Ale teda Kamil Čontofalský nám fakt rozumí a má rozhled :)

Kdyz jsme to meli naposledy, bylo to na derby. Prohrali jsme, ale hezci dresy jsme snad nemeli.

toto proste nevymyslis do pice !...tieto 2 body si "priratajme" po 38 kole,este aby nam nechybali...

scr

No velika skoda, divím se, ze nefoukl utocnej faul. Každopádně jdeme dal i když zraněny pribejvaj do pice

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jsme chuji ale remíza zasloužená bohužel, prostě naše chyba, chtěl jsem psát o Abrahamovi ale dál gól tak ho ušetřím

Zrovna u něj mi to nevadí. Kdyby byl Llorente zdravej, tak to ani není oslabení. Hlavně ať teď přejedem Monzu a pak snad zázrak s Interem. Líbí se mi, že jsme dneska pošetřili aspoň Dybalu.