zablokovane derby a spravodliva remiza.
pri sanci Bruna Peresa by som o smole nehovoril, Brunetto mal tolko casu, kolko mu uz v derby nikto nikdy neda, prvy dotyk mal slaby a ta tyc bola zvonku... netrafit v takej pozicii branu je podla mna velka individualna chyba. Brunetto k tomu pridal niekolko na derby neuveritelnych strat, ked si skusal paradicky a opat raz to odohral ako nepochopeny genius.
Žuan Džízs mal hlavne v prvom polcase na lopte velke problemy a riskoval cervenu kartu... tie jeho straty ale neboli kvoli laxnosti, ale kvoli nedostatku ofenzivnej kvality... do defenzivy to bol poctivy a dobry vykon.
Faziove straty mi vadili viac, on ma problem s rychlostou a napriek tomu si to tam niekolko krat viezol a cakal na lepsiu prilezitost pre prihravku, ako keby to bol zapas proti Crotone.
Paťo Šik hral proti Barcelone prvykrat ako hrac za 40 milionov a ani teraz to nebolo zle, ale doplatil na vykony Fazia s Peresom... pri Defrelovom zraneni ho teraz budeme potrebovat ako sol, tak snad mu koniec sezony vyjde...
Džingis aj Štefan naskocili do zapasu dobre a takmer sme to aj vdaka nim vyhrali... uz par zapasov po sebe Eusebio dobre strieda.
uz v stredu Genoa doma a potom uz v sobotu SPAL vonku a potom uz v utorok Liverpool vonku...
Genoa aj SPAL budu velmi tazke zapasy, potrebujeme zdraveho Perottiho a dostat do zostavy Pellegriniho, Gersona, Gonalonsa a mozno nejak aj toho Jonathana Silvu.
Manolas, Danielle, Kolarov, Florenzi, Kevin, Radja a Dzeko potrebuju byt na Anfielde v stopercentnej kondicii, fyzicky aj mentalne, lebo to bude jazda.
DAJE!