32. kolo Lazio - ROMA

Taky pořád myslíte na Barcelonu? Já jo :mrgreen: :hahaha:

No jo, čas na další fotbalovou lahůdku. V neděli večer, Stadio Olimpico, od 20:45. Hřeb dne i kola.

K derby asi nemá smysl něco obšírně rozepisovat. Lazio je v laufu v lize, ale to, co předvedlo v pohárech, je šílený.

Trochu si říkám, proč by se Di Francesco měl vracet k systému 4-3-3. Určitě bych po tom výkonu zůstal u 3-4-1-2. Ünder může hrát na kraji místo Florka nebo trequartistu.

Stopeři jsou zdravý a s Immobilem/Albertem/Savićem je vždycky těžká práce.

Takže Alisson - Manolas, Fazio, Jesus - Florenzi, De Rossi, Strootman, Kolarov (to zas bude pískotu) - Nainggolan - Schick, Džeko.

Patrik se konečně chytí. Jediná slabina tohohle systému je, že nemáme další stopery. Capradossiho nepočítám.

Daje, tohle musíme dát a vrátit se na třetí příčku! :sala: :Ok:

Chtel jsem, aby Lazio postoupilo v EL dal, protoze by to jednak pomohlo italskymu fotbalu obecne a predevsim by se pak nemohli soustredit jen na ligu. Popravde mam docela obavy z toho, ze se ta vyhra nad Barcelonou a historicky postup bude slavit do konce sezony, soustredeni na ligu nebude 100% a 4. mista neskoncime. Pripadne prohra s Laziem, ktery si tou ostudnou prohrou v EL trochu pokazilo jinak vynikajici sezonu, by byl uz velkej problem.

:Ok: paradne rozostavenie..di fra sa neposral a nedal 4-3-3...na Barcu treba teraz zabudnut-aj ked sa to asi neda.oproti Liverpoolu mame nevyhodu,ze bojujeme o ligu majstrov a nemozme setrit hracov.Podme rozbit tie belase kurwy ! :daje: :daje: :daje: FORZA ROMA ! :danko: :roma: :sala: :sala: :sala:

já koukám přes acestream... doporučuju zkoušet něco přes rojadirecta

daje

To je zas krasojízda
Lazio obrovsky přemotivovaný
My sme všude pozdě, nepřesný, minimum vyhranejch soubojů
Laziali to ale přehnali, od 30. minuti přestali stíhat a vyvrcholilo to několika faulama
Jedno jméno - Fazio, tolik ztrát sem od něj v jednom zápase snad neviděl
Do druhý půle Čingiz na Radua

Velmi smolny zaver zapasu...mali sme mat 3 body, cim by sme si asi ulahcili cestu k buducoricnej CL...nic, ideme dalej! :lzm: :daje:

Remízu asi bereme ne?ikdyž ke gólu jsme byli blíž a navíc ta Džekova minuta...štěstí jsme vzali v LM....nic jdeme dále(a to už ve středu kde je nutnost vyhrát!)...jak mám obhajovat Sérii A když všechny důležité zápasy 0:0 :lol:

:danko: