31.kolo Sampdoria - ROMA

daje
důležitý body
žádná velká krása a gól haluz, paráda :Ok:

3 body :Ok: viděl jsem cca 55 minut a teda z naší strany žádná sláva :aaaa: obrovská nuda aspoň ale že jsou ty body a obrana šlapala dobře, no jsem zvědav na Nora ten asi na té jejich umělce nebude hrát pěší fotbal :roll: očekávám 4 změny v základní sestavě proti dnešku 😉

jinak tou haluzí jsem samozřejmě myslel jen konec toho gólu, jinak to byla naopak hezká akce :Ok:

Sushi napsal:
jinak tou haluzí jsem samozřejmě myslel jen konec toho gólu, jinak to byla naopak hezká akce :Ok:

Skvěle rozehráno, rozťukáno. Mourinho nasadil svůj "special one style" ...hnus fotbal, nula vzadu s vytěženejma 3 bodama. Na druhou stranu si s tím naším kádrem nějak extra vyskakovat nemůže.

Jsem nai nevěděl, jak dlouho jsme měli předtím míč: https://fb.watch/caynQyo1Va/

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Tohle je "starej dobrej Mou". Dáš první gól, zavřeš to a hotovo, neohlížíš se na nějakej pěknej fotbal, prostě dobrý body. Asi lepší než tam dvakrát prohrávat a ke konci v nervu upachtit 2:2, což už se nám x-krát stalo.

daje

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Tohle je "starej dobrej Mou". Dáš první gól, zavřeš to a hotovo, neohlížíš se na nějakej pěknej fotbal, prostě dobrý body. Asi lepší než tam dvakrát prohrávat a ke konci v nervu upachtit 2:2, což už se nám x-krát stalo.

daje

:Ok: Je to tak. Pokud nás to časem dostane do LM, odstraní se ty psychický bloky a občas dáme debakl Laziu nebo Atalantě, tak s tím nemám zásadnější problém.