joo už taky vím... je to asi poprvý v životě, kdy jsem se pokusil jednu z nich použítNo dyt nova sport a sport jsou rozdílne tv.
Na telly jde v pohodě
streaming:
joo už taky vím... je to asi poprvý v životě, kdy jsem se pokusil jednu z nich použítNo dyt nova sport a sport jsou rozdílne tv.
Na telly jde v pohodě
Pro mě už je to Telly víceméně nevyhnutelnost. Máš tam právě všech 6 Nova Sportů i Sport1 a Sport2.joo už taky vím... je to asi poprvý v životě, kdy jsem se pokusil jednu z nich použít
streaming:
RivoRD
to.xrivonet.info
No... Možná budem volat po Paredesovi s Pellegrinim.Nemám slov. Za 15 minut jsme si nedali více než tři přihrávky.
a pak Z TOHO je situace za 30 sekund na druhý straně, ke který by nedošlotvl... co to bylo za faul na toho brankáře? to jsou ty situace, kde rozhodčí ukazujou, jak moc jsou kastrovaný
tenhle evidentně hodně
Ten lajnovej při Soulého centru též ale. Že to nebylo celým objemem za čarou bys viděl i z věže vatikánské baziliky svatého Petra.tvl... co to bylo za faul na toho brankáře? to jsou ty situace, kde rozhodčí ukazujou, jak moc jsou kastrovaný
tenhle evidentně hodně
Je čas. Ale je škoda, že to přišlo ve fázi, kdy jsme se zvedli.Kua a já fakt věřil v tu LM. Škoda no