To, ze to zahranicnym trenerom v Taliansku ide ako nikde na svete bola totiz ironia. Najuspesnejsi bol po Mourinhovi Rudi, ktoreho sme po roku a pol hnali...
Ja by som rozhodne chcel talianskeho trenera, len nevidim nikoho, kto by hral dobry fotba s tymami druheho sledu v lige. Mas tam bud dinosaurov ako Maran a Ballardini, alebo tragedov ako Oddo a Lopez, ktori sa na trenerskom kurze naucili upchat stred ihriska. Inak povedane - ludi, ktori by asi oproti Di Francescovi ziadne zlepsenie nepriniesli.
Preto som sa zamyslel nad tym, ci by boli pre mna ti dvaja priceskovi zmrdi aj po tych rokoch zmaru stale prekazkou. Neboli, lebo vedia vyhravat.
Eusebio urcite zostane, ako som uz napisal. Pri sucasnom rozlozeni sil by mu mohlo na kvaldu do ligy majstrov stacit aj 10 bodov, ktore sa neurobit prakticky nedaju. Dostane dalsiu pripravu, mozno mu Monchi konecne kupi par hracov, ktori budu schopni byt prospesni jeho fotbalu, uvidime. Som si ale isty, ze otazka nie je, ci jeho posobenie v Rime skonci totalnym pruserom, ale kedy sa to stane. Ten clovek nezlepsil za skoro rok nic z toho, preco Rim nedokaze byt konstantny a preco sa na jeho hru neda pozerat.
Edit: Z tych zachranenych sezon sa mi uz toci hlava.