31. kolo Inter Roma

A Svilar hleda v chatuGPT jak a kdy od nas muze pryc

A já bych se mu ani trochu nedivil. A Malen bude hledat skulinku ve smlouvě aby se z toho vykecal.
Pořád si myslím, že máme kádr kterej má navíc. Jen oni neví co mají hrát.

Podívejme se kolik a jakych lidí nemůže hrát, já picoval hodně ale jestli 8 lidí nemůže a 6 patří do základu tak je to těžké a to říkám že Teda hodně nadavu

Ani nevim v co doufat
Je dost mozny, ze gasp pujde pryč a my pujdeme znovu od začátku
Ale myslim, že by bylo lepsi podrzet gaspa a to malo dobré, co máme (kobe soule svilar malen pisilli wesley + takovy ty ghilardi elsha a aai jeste někdo) a udelat konecne nejakej vetsi rez (nestavet na cristantem, na mancinim, pellegrinim, dybalovi)... A jit znovu od začátku

Last edited:
Tu marnost ilustruje skutečnost, že jsem chvíli zaváhal, zda dodržet předsevzetí, že do konce sezóny jen highlighty, dění zde, ale žádný fotbal naživo (klid, hudba, knížka, seriál, MotoGP nebo klidně snooker 😀). Párkrát za zápas livescore a hotovo. A ve 2. minutě 1:0...

No... A ještěže tak. Jsou k tomu objektivní i neobjektivní důvody, ale nedá se to vydržet.

Dva dny sa z toho vzpamatovávám. To je tak, když si člověk říká: aspoň remízku bysme tam s trochou štěstí mohli uhrát (oni taky poslední dobou nic extra nepřeváděli), a pak toto... 😩

Viděl jsem jen sestřihy a jsem rád, že jsem ten čas věnoval něčemu jinýmu.

Posledních 13 zápasů...5 proher, 5 remíz, 3 výhry...to je hrozná deka, co na náas padla.