Tož neděle 20:45
J Jirin Příspěvků 3,275 4 Dub 2026 #4 adi333 napsal: Kopec nervov na konci víkendu , prečo nie Click to expand... To ještě prozivas?
Sushi Příspěvků 25,295 4 Dub 2026 #5 neříkám, že občas během zápasu neusnu, ať jen únavou nebo i nudou zápasu, která se někdy přidá ale to snad nejde neprožívat hraješ dobře, hraješ blbě, oukej ale jakmile začne zápas, tak 90 minut je šance dát gól, vyhrát ať se děje, co se děje
neříkám, že občas během zápasu neusnu, ať jen únavou nebo i nudou zápasu, která se někdy přidá ale to snad nejde neprožívat hraješ dobře, hraješ blbě, oukej ale jakmile začne zápas, tak 90 minut je šance dát gól, vyhrát ať se děje, co se děje
HugoBoss27 Příspěvků 4,304 4 Dub 2026 #6 Ze vzdalenejsi rodiny byli pred lety v Milane na fotbal a dali si ten hnus na schranku…v tydnu jsem to jel predelat….priprava na nedeli v plnem proudu
Ze vzdalenejsi rodiny byli pred lety v Milane na fotbal a dali si ten hnus na schranku…v tydnu jsem to jel predelat….priprava na nedeli v plnem proudu
A adi333 Příspěvků 273 5 Dub 2026 #7 Jirin napsal: To ještě prozivas? Click to expand... Aj keď nechcem , vždy ma to zmontuje kiežby sme dnes spravili normálny výsledok ale moc tomu človek asi neverí
Jirin napsal: To ještě prozivas? Click to expand... Aj keď nechcem , vždy ma to zmontuje kiežby sme dnes spravili normálny výsledok ale moc tomu človek asi neverí
HugoBoss27 Příspěvků 4,304 5 Dub 2026 #8 Jirin napsal: To ještě prozivas? Click to expand... Naplno kazdy zapas
J Jirin Příspěvků 3,275 5 Dub 2026 #9 Já už jsem znechucen. A je mi z tohodle Římu smutno. Nebaví mě se dívat na fotbal bez šancí. Nicméně - nevynechal jsem skoro žádný zápas, tak to neporuším ani dnes.
Já už jsem znechucen. A je mi z tohodle Římu smutno. Nebaví mě se dívat na fotbal bez šancí. Nicméně - nevynechal jsem skoro žádný zápas, tak to neporuším ani dnes.
Sushi Příspěvků 25,295 5 Dub 2026 #11 tyvole ještě jsem ani nenašel streaming a už prohráváme, mě poser
J Jirin Příspěvků 3,275 5 Dub 2026 #17 Gólman na supermana, to snad není možný. Proč kurva proti nám dělají gólmani zákroky jak z jiné planety?
Gólman na supermana, to snad není možný. Proč kurva proti nám dělají gólmani zákroky jak z jiné planety?
Sushi Příspěvků 25,295 5 Dub 2026 #18 My vubec nevime, co hrat Stoperi hrajou na křídlech Nikdo to nijak nezrychli, zkusi to tak leda pisilli Přitom ten inter nejsou zadny zazraci
My vubec nevime, co hrat Stoperi hrajou na křídlech Nikdo to nijak nezrychli, zkusi to tak leda pisilli Přitom ten inter nejsou zadny zazraci
Sushi Příspěvků 25,295 5 Dub 2026 #19 A jen jsem to odeslal... ale myslim si to furt, nemame myslenku, zkousime veci náhodně Jinak hezkej gol
A jen jsem to odeslal... ale myslim si to furt, nemame myslenku, zkousime veci náhodně Jinak hezkej gol