30.kolo ROMA - Lazio

Aspoň jedno vyhrané derby by nám zlepšilo sezónu. A hlavně chci EL, takže musíme vyhrát

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Ten střed zálohy je hrozný dost se bojím že nás rozjebou snad se pletu.Rychlostně a pohybově trio Cristante, Oliveira, Pellegrini nemá šanci konkurovat tohle hráči prostě nemůžou hrát všichni spolu

Až na Manciniho, který prostě spolu s Cristantem nebudu mít nikdy rád, to byl famózní utkání.

A už vím, čím to je, že jsme občas prohrávali. V poslední době jsem si ke sledování AS nedal alkohol třikrát. Dvakrát u Atalanty a dneska...Takže je ze mě v den zápasu abstinent.... :mrgreen: :mrgreen:

Dneska paráda, hráli jsme i dobře. Krom toho že nám výjimečně i věci vyšly, běžně by ten roh šel do prdele a ten trestnák taky... Nicméně po půli to mohlo být 4:0, škoda toho brvna, a to by se posrali. Škoda taky ty střely po pasu cristanteho alla xabi alonso. Paráda dajeeee

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Hoši, to byla paráda, co? Proč to takhle nejde furt?
Ano, měli jsme i štěstí, ale jezdili jsme po zadku, vůbec nic jim nedovolili. Smalling zeď, Cristante odehrál možná nejlepší zápas kariéry, Miki skvělej, škoda jen Tammyho, že zazdil tu tutovku pro hattrick.
Fantazie.

Tak jsem si to dal celé teď po noční ...se štamprlou a pivkem....emoce slzy husí kůže Totti Friedkini....tohle mi vynahradilo to vše doposud! když si říkáme proč Řím,......tak proto...vše šlapalo na 1....a ten vajgl v teplákovce tu někdo před sezonou chtěl

Forza Roma sempre :Flag: :Flag:

ps..ten lauf😄

pasta napsal:
Ten střed zálohy je hrozný dost se bojím že nás rozjebou snad se pletu.Rychlostně a pohybově trio Cristante, Oliveira, Pellegrini nemá šanci konkurovat tohle hráči prostě nemůžou hrát všichni spolu

Ty bys mohl dělat předzápasový analýzy, máš skvělej odhad. :mrgreen: :mrgreen:

Je dobře že jsem se sekl a doufám že v tom budou pokračovat a dávat do zápasu chuť a pohyb, ale uznej sam jak hráli spolu jiné zápasy 🤪 Celkově si vem třeba posledních 10 zápasu jestli se ti ten střed zálohy líbil a podle tebe měli nasazení a pohyb?Jinak krásné Derby

pasta napsal:
Je dobře že jsem se sekl a doufám že v tom budou pokračovat a dávat do zápasu chuť a pohyb, ale uznej sam jak hráli spolu jiné zápasy 🤪 Celkově si vem třeba posledních 10 zápasu jestli se ti ten střed zálohy líbil a podle tebe měli nasazení a pohyb?Jinak krásné Derby

Dlouhodobě jim to nejde, až na výjimky. Já si teď z toho udělal jen srandu. :) :)

No wau, to som nečakal a dosť ma mrzí, že som to aj prepásol. Minimálne ten prvý polčas ste si museli užiť :)

https://video.asroma.com/on-demand/MF8xbmtoazMzNSU3QyUyRnNlY3Rpb24lM0ZzbHVnJTNEb24tZGVtYW5kJTdDY2Fyb3VzZWxzJTdDMiU3Q2Vu?lang=en

nice
(stačí se zdarma regnout třeba přes fb účet)

Sushi napsal:
https://video.asroma.com/on-demand/MF8xbmtoazMzNSU3QyUyRnNlY3Rpb24lM0ZzbHVnJTNEb24tZGVtYW5kJTdDY2Fyb3VzZWxzJTdDMiU3Q2Vu?lang=en

nice
(stačí se zdarma regnout třeba přes fb účet)

Emocione!