30. kolo - Roma - Fiorentina

K Jesusovi jenom toliko:
Já - v I.B třídě - jsem říkal vždycky obráncom, ať mi do střel ze střední nestrkaj haksny... Co udělá ten kretén? Aktivně do ní strčí haksnu, že ano. Mirante letí doleva pro jednoduchou střelu... a balon letí doprava...
To je fakt sen každého soupeře, ten člověk.

Pojďme to urvat, hergot.

+ bychom si mohli dát pár let pauzu
taková jako neplacená dovolená
a pak zas začít

Jojo. Problém totiž je, že z těchhle hoven se hned tak nevyhrabem. Bez těch pohárů k nám totiž nikdo pořádnej nepřijde.
Jak píše Sushi, postavit to na mladých a dát si pár let přiznanou výsledkovou dovolenou.

Som jediný, komu to dnes smerom dopredu neprišlo grcné ale celkom slušné? Konečne sa darilo zapájať krídla, Kluivert dal 2 áčka, k tomu sa tam do hry dostával výborný Zaniolo.

Carlo napsal:
Som jediný, komu to dnes smerom dopredu neprišlo grcné ale celkom slušné? Konečne sa darilo zapájať krídla, Kluivert dal 2 áčka, k tomu sa tam do hry dostával výborný Zaniolo.

Ale ne, smerem dopredu minimalne v 2. polocase to bylo dobry. Dneska se i Edin dost snazil. Prichod Pellegriniho byl hodne povzbuzujici. Jen dozadu plus Nzonzi katastrofa...

To už je jako nějakej rituál, jakože nadávat na Schicka a Nzonziho? To byl včera náš nejlepší záložník....

PsYchr napsal:
To už je jako nějakej rituál, jakože nadávat na Schicka a Nzonziho? To byl včera náš nejlepší záložník....

Po změně stran šel trochu nahoru a posledních 10 minut mu šlo výborně, ale po většinu zápasu jeho klasickej, čili hodně mizernej, výkon.

Mrdat tuhle sezónu, jsem už z toho fakt zlomenej a více méně jsem rezignoval. Po asi 14ti letech fandění mám pocit, že padáme do hluboký krize. Těch bylo mraky, ale jak už tady někdo psal - pořád jsme měli Tottiho a De Rossiho... Teď máme koho? DDR před koncem kariéry, toť vše z výrazných postav. Vsázet vše na Zaniola po asi 7 měsících u nás je moc brzy.
Polovinu kádru bych prodal, vyházel, musí se kompletně vyčistit vzduch.
A pořád budu tvrdt, že za to může mamrd Monchi a pičus di Francesco!

Hnus, vole!

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Jojo. Problém totiž je, že z těchhle hoven se hned tak nevyhrabem. Bez těch pohárů k nám totiž nikdo pořádnej nepřijde.
Jak píše Sushi, postavit to na mladých a dát si pár let přiznanou výsledkovou dovolenou.
Tak ono k nám ani s poharama nechodí nikdo pořádnej
Já už taky vyhlížím konec sezóny. Ten tým potřebuje kompletní restart, plnou přípravu pod novým trenérem. Naše obrana je snad nejhorší v lize.

Btw. Jak hrál Gerson? Zvládl by u nás zahrát ten NZonziho flek?

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

gerson v obou zápasech proti nám, co jsem viděl, by u nás hrál v základu
gersonův největší problém byl, že přišel s desítkou na dresu (tlesk tlesk saba) a s klauzulí o zlatým balonu (tlesk tlesk tlesk)
místo aby přišel jako NIKDO, což ostatně stále je

jinak zaniolo včera po zápase měl krátkej rozhovor a ptali e ho na budoucnost a co vám budu povidat, už se s ním loučím, když jsem viděl tu neurčitou uhýbavou reakci. škoda. na druhou stranu, budeme hrát maximálně to letní intertoto v americe, co by u nás dělal.

Sushi napsal:
gersonův největší problém byl, že přišel s desítkou na dresu (tlesk tlesk saba) a s klauzulí o zlatým balonu (tlesk tlesk tlesk)

jinak zaniolo včera po zápase měl krátkej rozhovor a ptali e ho na budoucnost a co vám budu povidat, už se s ním loučím, když jsem viděl tu neurčitou uhýbavou reakci. škoda. na druhou stranu, budeme hrát maximálně to letní intertoto v americe, co by u nás dělal.

O Zaniola nemám strach, zatím, samozřejmě. V létě zůstane. Prohlásil, že to bylo nedorozumnění a že by se nebránil zůstat u nás na furt (to zas řekl jeho táta).

Abaddon napsal:
Mrdat tuhle sezónu, jsem už z toho fakt zlomenej a více méně jsem rezignoval. Po asi 14ti letech fandění mám pocit, že padáme do hluboký krize. Těch bylo mraky, ale jak už tady někdo psal - pořád jsme měli Tottiho a De Rossiho... Teď máme koho? DDR před koncem kariéry, toť vše z výrazných postav. Vsázet vše na Zaniola po asi 7 měsících u nás je moc brzy.
Polovinu kádru bych prodal, vyházel, musí se kompletně vyčistit vzduch.
A pořád budu tvrdt, že za to může mamrd Monchi a pičus di Francesco!

Hnus, vole!

Přesně tak, musí se to celý kompletně překopat. Technickej ředitel, sportovní ředitel, trenér, kondiční trenéři, skauti, všechno.

EL by byla alespoň nějaká náhrada, tak doufám v ni.

Představoval jsem si, že bysme se mohli zaměřovat na mladý Italy typu Barelly, Chiesy, Cragna s Mancinim, ale bez LM se budou lákat hodně těžko. Půlka toho kádru nemá v AS co dělat. Nechal bych si v ideálním případě Manolase, Florka, oba Pellegrini, Miranteho, Zaniola, Cristanteho, DDR a El Shaarawyho s Ünderem.

Jako trenéra Sarriho nebo Gasperiniho, Conte nebo Blanc bez pohárů nedorazí.

Largo napsal:
Sushi napsal:

O Zaniola nemám strach, zatím, samozřejmě. V létě zůstane. Prohlásil, že to bylo nedorozumnění a že by se nebránil zůstat u nás na furt (to zas řekl jeho táta).

četl jsem, to víš, že uklidňujou tu vlnu, co se zvedla. já to nicméně viděl live a spíš to byl takovej blbej dojem, potom papír už snese všechno a kamarádi jako dřív... :mrgreen: aspoň do doby, než přijde na lámání chleba

Sushi napsal:
Largo napsal:
Sushi napsal:

četl jsem, to víš, že uklidňujou tu vlnu, co se zvedla. já to nicméně viděl live a spíš to byl takovej blbej dojem, potom papír už snese všechno a kamarádi jako dřív... :mrgreen: aspoň do doby, než přijde na lámání chleba

Myslím, že ho neudržíme tak, jako Tottiho, ale to se dnes už prakticky nikde takhle nedá a nedělá. Ale v příští sezoně určitě bude u nás, tím jsem si jistej. Postavíme kolem něj tým mladejch Italů, to bych byl moc spokojenej :pray: