30. kolo - Roma - Fiorentina

jsem někde četl, že by mohl ještě i odejít ranieri letos a přijít třeba gasperini - to by byla teprve komedie
a podmínkou k tomu bylo právě zkonit tenhle zápas
no uvidíme, já naštěstí mám fotbálek a neuvidim to nebo ne celý

Sushi napsal:
jsem někde četl, že by mohl ještě i odejít ranieri letos a přijít třeba gasperini - to by byla teprve komedie
a podmínkou k tomu bylo právě zkonit tenhle zápas
no uvidíme, já naštěstí mám fotbálek a neuvidim to nebo ne celý

:mrgreen: :mrgreen:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Už se o nás píše, pravda - díky Schickovi - i u nás. A ne úplně mimo, i když samozřejmě novináříček poprvé slyšel o našem tréninkovém centru "Trigorio".

https://www.idnes.cz/fotbal/zahrani...udio-ranieri.A190401_162229_fot_zahranici_min

Žádají klubovou ikonu Francesca Tottiho, sportovního ředitele, aby začal se změnami: „Začněte hned, kapitáne. A hned ráno klíče od Trigoria dejte Contemu.“

Trigorio je tréninkové centrum AS Řím a Antonio Conte někdejší reprezentační záložník a poté úspěšný trenér Juventusu, Chelsea či italské reprezentace.

:lol:

chudák tyve - já chápu, že to neni znalost, kterou musí člověk mít, ani po něm nechci aby uměl italsky. ale zajímalo by mě, jak na tohle přišel, protože jedna věc je jednorázovej překlep nebo popletení, ale on to tu normálně skloňuje :lol: klíče od Trigoria, jak na to přišel :mrgreen:

Ceska sportovni novinarina, jestli to takto jeste muzeme nazyvat, se dela pres Google translator a zalezi na schopnosti a neschopnosti "autora", jak je schopnej to, co mu prekladac vyhodi, upravit.

BTW ja jsem zase cetl, ze je hodne hracu AS, kteri by z Rima radi vypadli, ze hraci neradi hraji pred vlastnim publikem, a ze se rekordni pocet bodu tehdy za Spallettiho udelal taky proto, ze se tehdy hrala cela sezona pred prazdnym stadionem, protoze tifosi zas meli nejaky problemy. Sice se nevydela na vstupnym, ale aspon jsou vysledky.

Zacinam se cim dal tim vic klonit k tomu, ze to Pallotta neumi ridit, respektive kdyz uz se kazdej rok prodavaj nejlepsi hraci, tak se fanousci nesmi krmit recmi o tom, jaky ma klub vysoky ambice, protoze dlouholetej supermarket jako jsme my muze maximalne zacilit na misto zarucujici CL a nejaky dustojny vysledek v Evrope. Driv se prodavalo taky, ale Totti a DDR tomu kadru dodavali aspon trochu stabilitu a oba to byli world class hraci, ktery bychom za normalnich okolnosti prodali po 1 sezone.

90210 napsal:
Ceska sportovni novinarina, jestli to takto jeste muzeme nazyvat, se dela pres Google translator a zalezi na schopnosti a neschopnosti "autora", jak je schopnej to, co mu prekladac vyhodi, upravit.

BTW ja jsem zase cetl, ze je hodne hracu AS, kteri by z Rima radi vypadli, ze hraci neradi hraji pred vlastnim publikem, a ze se rekordni pocet bodu tehdy za Spallettiho udelal taky proto, ze se tehdy hrala cela sezona pred prazdnym stadionem, protoze tifosi zas meli nejaky problemy. Sice se nevydela na vstupnym, ale aspon jsou vysledky.

Zacinam se cim dal tim vic klonit k tomu, ze to Pallotta neumi ridit, respektive kdyz uz se kazdej rok prodavaj nejlepsi hraci, tak se fanousci nesmi krmit recmi o tom, jaky ma klub vysoky ambice, protoze dlouholetej supermarket jako jsme my muze maximalne zacilit na misto zarucujici CL a nejaky dustojny vysledek v Evrope. Driv se prodavalo taky, ale Totti a DDR tomu kadru dodavali aspon trochu stabilitu a oba to byli world class hraci, ktery bychom za normalnich okolnosti prodali po 1 sezone.

:Ok: :Ok:

Mirante !! Aspon nějaká změna. Nevýrazný Šuk taktéž na lavce. Tak pojdme na ně!!!

:roma: :roma: :roma: :roma: :roma: