30. Kolo Lecce Roma

scr

Pome pro další body. Sice to neuvidím , protože mi ve čtvrt na devět začíná náš druhej finálovej zápas KHLA ligy v Teplicích , tak držte palce ať to zvládneme jako minule tejden v Litvínově a podruhé za sebou urveme titul 💪

No 3 body musí být a věřím že i kapitán bude makat i když bych tam viděl raději Elshu či Baldanziho

Angelino netrefí prázdnou bránu ze 4 metrů a kone teď tohle. Dovbyk než zvládne zpracovat balón, tak o něj přijde. Snad to nebude mrzet ...

No bude to boj a doufám že teď prostřídá tohle tak nejde hrát ty 2 mega šance musí dát tohle proti mě dneska nedala Růžďka ale to hrajeme 3 třídu!!! Dovbyk co říct ten by do té 3 třídy pasoval 😁😁😁tak to útočníkům skáče taky, Kurva 3 body jak koliv

Hosi ten komentátor je úplný blázen. Nejen že mele blbosti, ale díky němu je ten zápas ještě nudnější než ve skutečnosti je.

No bude to boj a doufám že teď prostřídá tohle tak nejde hrát ty 2 mega šance musí dát tohle proti mě dneska nedala Růžďka ale to hrajeme 3 třídu!!! Dovbyk co říct ten by do té 3 třídy pasoval 😁😁😁tak to útočníkům skáče taky, Kurva 3 body jak koliv
Pasta Artema nahecoval, tak to má být!

to co ted kone nedal by ale bryan dal :) a pak další minda
jako je výbornej, ale občas má fakt věci...
Nedal, protože by tam nestihl doběhnout. 😃

Každopádně žádnej zázrak, ale zasloužený body jsou!

Daje!