30.kolo Lecce - ROMA

Příspěvků
2,180
Ty vole masakr co předvedli!!! Bod je víc než si zasloužili úplně se na to vymrdali tam nebylo nic pozitivního jen Svilar v bráně
 
Příspěvků
2,311
A co víc - celej zápas tam chodí jak primadony a v posledních dvou minutách se hádají o každej aut.

Pojďme si to shrnout - LM nebude, to už je jasné, neb tohle byl rozhodující zápas. Bologna už to nepustí a i kdyby tak my stejně neporazime všechny ty top týmy.

Nezbyde než to vsadit na stejnou kartu jako pod Mourkem.

Lazio má nového kouče, cennou výhru nad Juve. Bude perfektní derby.
 
Příspěvků
23,801
pelle a dybala... mohli jsme vyhrát i prohrát a nikdo by nemohl říct ani popel

nefoukli nám pětku, která takový zápasy kolikrát rozhoduje... škoda, výkon každopádně slabej
 
Příspěvků
2,180

Překladač Google tak nebuďte nasrani 😁🤣😁

De Rossi: „Roma popřel jasnou penaltu proti Lecce, stále získal bod“ De Rossi: „Roma popřel jasnou penaltu proti Lecce, stále získal bod“ od Football Italia Daniele De Rossi se domnívá, že Romům byla odepřena „jasná“ penalta ve druhé polovině jejich zábavné remízy 0:0 venku proti Lecce o Velikonočním pondělí, ale věří, že výsledek bankovních svátků byl ziskem bodu, nikoli ztrátou dvou bodů. Romové šli na čas se skóre 0:0, přestože čelili 27 střelám z Lecce během 90. utkání. Samotní Romové zaznamenali slušný výsledek 10. Trenér věří, že jeho tým musí přestat dovolovat soupeři tolik příležitostí během ligových zápasů. „V prvním poločase jsme hodně trpěli, jako to, co se nám stalo ve Florencii. Musíme se v tom zlepšit, musíme být tvrdší, když hrajeme přímo. Pokud tým není schopen to přepnout, máte potíže,“ řekl De Rossi DAZN, reportoval přes TMW. „Je to získaný bod, těžko říct, ale je to těžká situace. Mohlo to být horší. Dnes nám vše chybělo, při stavbě jsme měli také trochu nedostatek. "Připravovali jsme se na tuto hru jinak, než jsme viděli, ale místo toho jsme dali příliš mnoho míčů do středu, což jim umožnilo zotavit se." Na otázku, co mohl udělat jinak, když dostal šanci, De Rossi vysvětlil: „Musíme zůstat vyrovnaní, dokonce i na hřištích, jako jsou tyto, protože víme, že můžeme najít výhodu. Falcone udělal dobře, když zavřel branku z šance Aouara." De Rossi o možném trestu Zalewského Roma se odvolával na penaltu krátce po začátku druhého poločasu, když Nicola Zalewski spadl v prostoru po rohu. Rozhodčí Matteo Marcenaro označil incident za náhodnou srážku mezi Zalewskim, Alexisem Blinem a brankářem Wladimirem Falconem. Ačkoli neviděl incident v reálném čase, De Rossi byl po zhlédnutí záznamů rozzuřený. „Neviděl jsem to z postranní čáry, ale podle toho, co jsem potom viděl na tabletu, nám byla jasná penalta zamítnuta. "Je to ostuda, protože když dojde k takovému incidentu z penalty, musíte ji dát, zvláště v éře, jako je tato, kdy se dávají fauly, když někdo někomu šlápne na prst." "Dávám přednost fotbalu, když tyto druhy incidentů nejsou penaltami, ale rozhodnutí musí být konzistentní, jinak to pro nás bude těžké a pro ty, kteří na to jdou jinak, jednodušší." Roma se příští víkend vrátí do akce Serie A na Stadio Olimpico, v Derby della Capitale proti arcirivalu Laziu. Na otázku novinářů, jak očekává, že přípravy Romů budou probíhat, De Rossi odpověděl: „Už to začalo, nemáme čas ztrácet čas. Není moc materiálu na přípravu, protože Lazio hrálo pod svým novým trenérem, který je velmi odlišný od toho předchozího, pouze dvakrát. „Tudor je velmi dobrý, dosáhl již několika důležitých výsledků. Bude to velmi těžké." De Rossi také poskytl krátké informace o Paulu Dybalovi, který se nakrátko objevil na lavičce navzdory neúspěchům v přípravě na zápas Lecce. „Věděli jsme, že si ho oblékneme, jen když ho budeme opravdu potřebovat, je na cestě zpět. Je v pořádku, ale netrénoval a my jsme to nechtěli riskovat."
 
Příspěvků
2,311
Se vší úctou, i kdyby nám nefoukl těch penalt 10, tak takhle se vážně hrát nemůžeme. Tohle je naprosto neomluvitelný výkon.
 
Příspěvků
23,801
Nemá cenu chválit za to, jak se hrálo, ale to je normální, že se někdy nehraje zas tak hezky nebo dobře nebo jak. Takový zápasy se pak vyhrávají jednou dvěma epizodkami... A u nás to mohla být ta pětka. Mě nebaví se tu rozčilovat a nadávat proto, že se někdo rozhodl si strčit hlavu do prdele a nepisknout to. Prostě faul, penalta, nazdar, třeba by to pak skončilo výhrou 3:0 a komentovali bychom úplně jinej zápas.
 
Příspěvků
1,430
Nemá cenu chválit za to, jak se hrálo, ale to je normální, že se někdy nehraje zas tak hezky nebo dobře nebo jak. Takový zápasy se pak vyhrávají jednou dvěma epizodkami... A u nás to mohla být ta pětka. Mě nebaví se tu rozčilovat a nadávat proto, že se někdo rozhodl si strčit hlavu do prdele a nepisknout to. Prostě faul, penalta, nazdar, třeba by to pak skončilo výhrou 3:0 a komentovali bychom úplně jinej zápas.
Tak ono i v tý sezóně 00/01 tam byly takovýhle úlety, kdy jsme ztráceli se slabšími. Co si takhle matně vybavuji, tak ac torino nebo reggina a jim podobný týmy. Akorát jsme na tu dobu nekomentovali zápasy. Jen výsledky.
 
Příspěvků
23,801
tak to já byl ještě někde v pro footballech, ne na internetech :lol: ale jasně, point je, že nemusíš vždycky hrát jak z partesu a můžeš vyhrát a my to mohli urvat, kdyby nebyl NESMYSL v podání rozhodčího. s tímhle bojovat v epoce VARu je fakt otravný.

jinak další point je, že to co předvádí bologna, neni taky normální. nemůžem furt vyhrávat, nejsme žádná kapela
 
Příspěvků
6,282
Koukal jsem až včera večer relive a pak neměl ani sílu sem jít. Přístup byl strašnej, ale co za tím varem dělali, to jsem též nechápal. Je to únavný. Mou by měl další rudou.
 
Top