3. zápas skupiny LM ,Roma - Basilej

19.10.2010 , 20:45 SEČ , Stadio Olimpico , Roma

Baptista
Borriello
Brighi
Burdisso N.
Cassetti
Castellini
Cicinho
Doni
Greco
Juan
Lobont
Mexes
Okaka
Perrotta
Pizarro
Riise
Rosi
Simplicio
Taddei
Totti

Chýba Vučinič , Ménez , De Rossi , okrem toho aj Julio Sergio , Adriano a Guillermo .

1. Bayern Mn(GER) 2 2 0 0 4:1 6
2. CFR Cluj (ROU) 2 1 0 1 3:3 3
3. AS Řím (ITA) 2 1 0 1 2:3 3
4. FC Basilej (SUI) 2 0 0 2 2:4 0

Minuloročné zápasy v EL :

Basilej-Roma 2:0
Roma-Basilej 2:1(Totti pen , Vučinič)

MUST WIN GAME :lupo: :ranieri: :core: :Flag:

INDISPONIBILI: J.Sergio, Adriano, Vucinic, Menez, De Rossi
IN DUBBIO: -
SQUALIFICATI: -
PROBABILE FORMAZIONE: (4-4-2) Lobont; Cassetti, Mexes, Juan, Castellini; Taddei, Pizarro, Brighi, Perrotta; Totti, Borriello.
BALLOTTAGGI: Perrotta-Menez; Mexes-Burdisso; Castellini-Riise.

Je treba aby se uz konecne trefil i Totti, jeho goly dost chybej.

Jestli chtej postoupit dal, tak tohle musi bezpodminecne vyhrat.

ROMA (4-4-2): Lobont, Cassetti, Mexes, Burdisso, Riise; Taddei, Pizarro, Brighi, Perrotta; Totti, Borriello
A disp.: Doni, Castellini, Juan, Cicinho, Simplicio, Baptista, Okaka.
All.: Ranieri.

By ma zaujímalo kde bol pri 2.góle Riise že tam musel obraňovať Perrotta . Inak hráme dobre , hlavne po tom ako sme dostali 1.góla , dal by som tam Baptistu miesto Perrottu a možno Simplicia .

Čo Ranieri húli ? Tlačíme ich dobrých 60.minút a on namiesto toho aby tam dal Okaku, Baptistu tam dá Castelliniho-WTF ? :blabla: , ktorý je presne ten typ hráča ala Guberti , ktorý bude obiehať bránu ,ale loptu tam nedotlačí , Baptistu tam pošle v 78. a dovtedy tam nechá Perrottu , s ktorým niečo ako naraziť loptu sa nedá .

MOTM Taddei , dnes o 2 parníky najlepší na place , je mi luto Baptistu jak si tam staval loptu a Totti mu to (ako inak) zobral a kopol to snad najhorise jak mohol silno do stredu , to su najlahsie strely a je jedno ze to bola šupa .

já bych řekl, že všichni už tam v tý prdeli jsou....koukal jsem jen na 2.poločas, jelikož jsem koukal na real - ac a navíc jsem měl celkem trhanej stream, ale přesto mi nepřišlo, že bychom hráli nějak špatně akorát ten výsledek tomu neodpovídal...nakonec si to o postup s tou Basilejí rozdáme, ale zbytečně jsme se nechali oloupit doma o 3 body a jednoznačně musíme vyhrát v Kluži a Basileji což nebude jednoduché.

sketchy napsal:
já bych řekl, že všichni už tam v tý prdeli jsou....koukal jsem jen na 2.poločas, jelikož jsem koukal na real - ac a navíc jsem měl celkem trhanej stream, ale přesto mi nepřišlo, že bychom hráli nějak špatně akorát ten výsledek tomu neodpovídal...nakonec si to o postup s tou Basilejí rozdáme, ale zbytečně jsme se nechali oloupit doma o 3 body a jednoznačně musíme vyhrát v Kluži a Basileji což nebude jednoduché.

Kluz i Basilej uz nas doma vyklepli a minimalne v jednom pripade k tomu dojde znovu. Jasne, ted nebylo stesticko, ale proste to neni vubec ono. Borriello sice strili goly, ale nikdo jinej uz ne a vic golu se dostava, je to jednoduchy...Chce to mensi reshuffle.

Ja se se na zápas koukal a nemyslím si že bysme hráli špatně, ale naše obrana je ... no prostě špatná. Nevím jekej na to máte názor vi ale tech chyb posledni dobou hodne a mozna bych zacal uvazovat o prodeji Mexese(i kdyz ho mam moc rad) dokud je o nej jeste zajem a zkusil získat nějakyho borca do obrany :roll: :?

btw: Taky bych se zbavil jednoho z trojice Perotta,Baptista,Brighi....