3. zápas skupiny LM, AS ROMA - bayern mnichov

A já sem to Marimu tak záviděl

Po letech sraček a potupnejch výsledků, kdy si člověk myslí, že konečně se buduje tým, kterej CHCE a MÁ NA TO, po sezoně, kdy sme byli jedinej vážnej konkurent Juve merdy, po tom, co si v suchym triku s ostatníma týmama utíráme prdel, si na Olympico přijede Bayern a během 30 minut nás totálně zesměšní
Za dnešní výkon, by si některý hráči zasloužili nakopat do prdele železnou botou
Některejm z vás závidím, že si z tohodle výsledku nic neděláte, já dneska rozhodně nepudu spát klidnej

:core: je mi z toho smutno, ale i takovej je fotbal. Snad nás to nepoznamená. Dneska Cole a Morgan strašně. Morgan do dnešního dne jistota, ale i to se prostě stane. AS!! :roma:

je to ostuda, bohužel. A to nás Bayern ještě dost pošetřil
na naši obranu můžu jen dodat, že s takovým týmem jako je Bayern, bude mít problém každý tým.

V zimě třeba udělat změny, poslat pryč Colea a posílit střed obrany.

nic, jedem dál, o víkendu Samdoria :roma:

nutno dodat, že Morgan dneska nechytil vůbec nic

videl jsem jenom polocas hrozny jak se to zacalo sypat..Mne uz drive prisel Morgan jakoze by mnel mit jiste goly a on je poustel..dnes nic nechytil bylo by potreba se mu podekovat a dat sanci mladsimu golmanovi. Cole asi po dnesnim zapase taky konci. Musime doplnit kader Castan hrozne chybi. A kluci neberte si ten fotbal a Rim osobne hlavu hore je to jenom hloupej fotbal pro masu vatsinou bezmozgu. Jo dalsi ostudnej vyprask netesi na tohle jsem vubec pred zapasem nemyslel. Je treba to hodit za hlavu a pokusit se v Mnichove urvat nejake body verim ze se dame dokupy a privezeme aspon bod

Francesco Totti AS napsal:
je to ostuda, bohužel. A to nás Bayern ještě dost pošetřil
na naši obranu můžu jen dodat, že s takovým týmem jako je Bayern, bude mít problém každý tým.

V zimě třeba udělat změny, poslat pryč Colea a posílit střed obrany.

nic, jedem dál, o víkendu Samdoria :roma:

nutno dodat, že Morgan dneska nechytil vůbec nic

Ono s návraten Castana to bude zas o něčem jiným. Je to těžký, když na stoperu hraje jednou Mapou s Astorim, pak Manolas s Astorim, pak Mapou s Manolasem... Každej zápas jiná dvojice, z nichž všichni 3 přišli v létě a dva z toho v posledních dnech přestupáku a k tomu stihl být snad každej z nich krom Mapoua zraněnej. S Kaštanem to pude nahoru. Na LB bych Cholevasovi dal pořádnou šanci a uvidíme.

PsYchr napsal:
A já sem to Marimu tak záviděl

Po letech sraček a potupnejch výsledků, kdy si člověk myslí, že konečně se buduje tým, kterej CHCE a MÁ NA TO, po sezoně, kdy sme byli jedinej vážnej konkurent Juve merdy, po tom, co si v suchym triku s ostatníma týmama utíráme prdel, si na Olympico přijede Bayern a během 30 minut nás totálně zesměšní
Za dnešní výkon, by si některý hráči zasloužili nakopat do prdele železnou botou
Některejm z vás závidím, že si z tohodle výsledku nic neděláte, já dneska rozhodně nepudu spát klidnej

Ale aj toto k tomu patrí proste. On aj ten slávny Bayern, čo nás dnes rozprášil dostal vlani doma behom polhodiny 4 od Realu. Nehovorím, že som neni sklamaný, ale prehrali sme športovo, bez horkosti. Rozhodne si nemyslím, že by hráči Bayernu boli lepší o 7 gólov. Boli iba skúsenejší o 7 gólov a to má tento tím šancu zúročiť, lebo je mladý.

Ja fandím ani nie 15 rokov, čož neni moc, ale zažil som sedmičku od Menčáku, masaker s Dynamom Kyjev, takmer pád do druhej ligy s katastrofálnou stopérskou dvojicou Mexés - Ferrari, blamáž v Belehrade, Forresta Gumpa v Donecku, prehratú dvojhodinovú bitku s Arsenalom, Tottiho rozpolenú nohu, milión krívd zo strany Juventusu a Interu a čo ja viem čo kurva ešte. Toto ma nemôže rozhodiť, pretože to prebehlo fér a dôstojne.

FORZA ROMA, KURVA, HOŠI!!! :danko:

Ja si seriózne myslím, že keby tam dnes bol Kaštan, dostaneme tú 7 tak či tak

Dnes proste vybuchli hráči od ktorých sa to nečakalo - De Sanctis, DDR(bol na ihrisku?), Totti, COLE

Najskúsenejší hráči a jediný 3ja TALIANI ZO ZAKLADU

Znova sa vynára slávna otázka Brendu, ktorá má neičo doseba - NIe je chyba v Tottim a DDR, že nemajú víťaznú mentalitu?

danko10 napsal:
Ja fandím ani nie 15 rokov, čož neni moc, ale zažil som sedmičku od Menčáku, masaker s Dynamom Kyjev, takmer pád do druhej ligy s katastrofálnou stopérskou dvojicou Mexés - Ferrari, blamáž v Belehrade, Forresta Gumpa v Donecku, prehratú dvojhodinovú bitku s Arsenalom, Tottiho rozpolenú nohu, milión krívd zo strany Juventusu a Interu a čo ja viem čo kurva ešte. Toto ma nemôže rozhodiť, pretože to prebehlo fér a dôstojne.

Moc krásně řečeno. Já fandím přesně 14 let, takže se naše vzpomínky shodují. Tottiho projití se po zádech zmrda Ramelowa, hrůza se Slovanem etc. Ale taky výhru na Realem 2003 tuším, jízdu Spallettiho týmu 2006/2007 (2:0 v Lyonu) nebo loňská šňůra 11 výher v řadě... A letošní výkon na City... Pojďme navázat.

C'e solo l'AS Roma :roma: :roma: :roma:

Carlo napsal:
Znova sa vynára slávna otázka Brendu, ktorá má neičo doseba - NIe je chyba v Tottim a DDR, že nemajú víťaznú mentalitu?

Keby mali všetci mládenci, čo boli dnes na ihrisku, mentalitu Frančeho a Daniho, tak dostanú sedem oni, alebo ich po jednom znášajú z ihriska.

Po rokoch konečne vymodlený zápas v tv a toto :cryy:
Podla mňa horšia prehra ako v Manchestri. Tentokrat to bolo doma a samozrejme aj ta situácia klubu je oveľa lepšia.
Morgan to dobabral ( cela obrana nič nehrala ) ale s ťažkým srdcom mu odpúšťam keďže každý brankár ma zápas keď pusti kraviny a predtým veľa krát vychytal.
Aj tak ma najviac rozčúlilo že v 2 polčase niekoľko šanci príde konečne gól a čo by si človek pomyslel že to hráčov ešte povzbudí a udrži v nasadenom tempe tak práve naopak ako keby dať gól stačilo.

Ale musíme si zložiť poklonu pretože takéto podobne zápasy sa pravidelne opakujú ale my to vždy ustojíme a fandi sa dalej :Flag:

Asi 20 minut to somnou pozerala mama, chcela mi byť asi oporou ked to videla, a za ten čas nemal Totti loptu, viem to, lebo jedineho koho pozná je on, ako jasné, je hroták a "lopta sa k nemu nedostala" ale nemusí tam vyklusovať pri Benatiovi .... v polčase šiel dole správne a Keita sa mi páči dajak viac jak DDR ....

Banda 11 ti uplakanych slečinek, kteří se položili hned po zahajovacím výkopu. Zasloužili si 0:15! Hruza a děs. Co dodat. Bayern je o několik levelu výš, ztratili balon a do 5 ti sekund ho měli zpět. Dělali jsme si už srandu z toho, do kolikati sekund řím přijdeo balon.

Jsem znechucen velebnosti. A to si kluci mysleli asi že na ně mají. Tak leda hovno s makem. Kreteni - ještě že jsem na ně nevsadil. Tak jestli tohle byl ten ŘÍM ??? No to potěš koště. Bez bojovnosti a chuti hrát. Hnus.

neni co napsat kocka mys :evil: nervy v prdeli tesim se zitra do prace a na hokej jak budu poslouchat ty kecy !!! ale porad jsme 2 ve skupine tak aspon neco

masterhunter napsal:
Banda 11 ti uplakanych slečinek, kteří se položili hned po zahajovacím výkopu. Zasloužili si 0:15! Hruza a děs. Co dodat. Bayern je o několik levelu výš, ztratili balon a do 5 ti sekund ho měli zpět. Dělali jsme si už srandu z toho, do kolikati sekund řím přijdeo balon.

Jsem znechucen velebnosti. A to si kluci mysleli asi že na ně mají. Tak leda hovno s makem. Kreteni - ještě že jsem na ně nevsadil. Tak jestli tohle byl ten ŘÍM ??? No to potěš koště. Bez bojovnosti a chuti hrát. Hnus.

supr, supr, tohle mam nejradši

masterhunter napsal:

Dement.