lidi jsou úžasní
Francesco Totti AS napsal:lidi jsou úžasní
Francesco Totti AS napsal:je to ostuda, bohužel. A to nás Bayern ještě dost pošetřil
na naši obranu můžu jen dodat, že s takovým týmem jako je Bayern, bude mít problém každý tým.
V zimě třeba udělat změny, poslat pryč Colea a posílit střed obrany.
nic, jedem dál, o víkendu Samdoria
nutno dodat, že Morgan dneska nechytil vůbec nic
PsYchr napsal:A já sem to Marimu tak záviděl
Po letech sraček a potupnejch výsledků, kdy si člověk myslí, že konečně se buduje tým, kterej CHCE a MÁ NA TO, po sezoně, kdy sme byli jedinej vážnej konkurent Juve merdy, po tom, co si v suchym triku s ostatníma týmama utíráme prdel, si na Olympico přijede Bayern a během 30 minut nás totálně zesměšní
Za dnešní výkon, by si některý hráči zasloužili nakopat do prdele železnou botou
Některejm z vás závidím, že si z tohodle výsledku nic neděláte, já dneska rozhodně nepudu spát klidnej
danko10 napsal:Ja fandím ani nie 15 rokov, čož neni moc, ale zažil som sedmičku od Menčáku, masaker s Dynamom Kyjev, takmer pád do druhej ligy s katastrofálnou stopérskou dvojicou Mexés - Ferrari, blamáž v Belehrade, Forresta Gumpa v Donecku, prehratú dvojhodinovú bitku s Arsenalom, Tottiho rozpolenú nohu, milión krívd zo strany Juventusu a Interu a čo ja viem čo kurva ešte. Toto ma nemôže rozhodiť, pretože to prebehlo fér a dôstojne.
Carlo napsal:Znova sa vynára slávna otázka Brendu, ktorá má neičo doseba - NIe je chyba v Tottim a DDR, že nemajú víťaznú mentalitu?
masterhunter napsal:Banda 11 ti uplakanych slečinek, kteří se položili hned po zahajovacím výkopu. Zasloužili si 0:15! Hruza a děs. Co dodat. Bayern je o několik levelu výš, ztratili balon a do 5 ti sekund ho měli zpět. Dělali jsme si už srandu z toho, do kolikati sekund řím přijdeo balon.
Jsem znechucen velebnosti. A to si kluci mysleli asi že na ně mají. Tak leda hovno s makem. Kreteni - ještě že jsem na ně nevsadil. Tak jestli tohle byl ten ŘÍM ??? No to potěš koště. Bez bojovnosti a chuti hrát. Hnus.
masterhunter napsal:Banda 11 ti uplakanych slečinek, kteří se položili hned po zahajovacím výkopu. Zasloužili si 0:15! Hruza a děs. Co dodat. Bayern je o několik levelu výš, ztratili balon a do 5 ti sekund ho měli zpět. Dělali jsme si už srandu z toho, do kolikati sekund řím přijdeo balon.
Jsem znechucen velebnosti. A to si kluci mysleli asi že na ně mají. Tak leda hovno s makem. Kreteni - ještě že jsem na ně nevsadil. Tak jestli tohle byl ten ŘÍM ??? No to potěš koště. Bez bojovnosti a chuti hrát. Hnus.